Jump to content

koudman

Members
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от koudman

  1. Колеги имах и понатояще отново ми се появи проблемът с бушончето на горивна помпа!Угасям колата и на сутринта примерно въртя да запаля и неще,гледам бушончето изгоряло!Да добавя и поясня А6 Ц5 1998 2.4 с някаква си там газова(така я взех)!Отначало забелязах че се получава когато има по малко бензинец,но след вяерашното зареждане се се оказа че не е от това.Преди 2 месеца я обслужих (поради недостатъчна компресия)и беше изчезнал проблема но от 4дена насам съм сменил вече 6 бушончета!Някакжи иидеи??Дали е възможно Гениалните газаджии да са закачили и нещо друго към нея и да се претоварва??Бушоняка е 15А нали че да не съм пък и аз в някаква грешка??Благодаря ви предварително!!!

  2. То колега и аз имам същите симпоми на потракване на стеден двигател и веднъж на снежеца бях решил да правя кръгове и тогава и на мен ми светна лампичката с лейката!Но засега не се повтаряло!

  3. Колеги и аз имам един горе-долу подобен проблем.От шоферската врата могат да се отварят прозорците докато от всички бутони на пасажерите нестава?с отключено и заключено положение на прозорците?дали проблема е в шоферската врата или във всяка врата да има прекъсване??

×
×
  • Create New...