Jump to content

koko_81

Members
  • Мнения

    62
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от koko_81

  1. Да подкарах я.След ходене по мъките и много сервизи най-накрая успяха да направят кодировката.След това се оказа че са ми пратили Multimedia Interface със стар софтуер и го връщаха до Германия.За капак на всичко се оказа че и камерата не и отговаряше резолюцията.След закупуване на нова камера всичко работи:)

  2. Аз имам това 

    http://www.eldibg.com/bg/products/664-r.LiNK+RVC-input+NTSC+Audi+Вход+за+камера+за+обратно+виждане-A3+8L+8P+Sport+A4++Cabrio+-+8Н%2C+B7%2C+B6+A6+TT+RL-RNSE.html

    но не могат да направят кодирането на навигацията.Ако може някой да помогне с нещо ще съм много благодарен.

  3. Здравейте колеги имам следния проблем с навигацията.Искам да си сложа камера за задна и картината да се показва на екрана на навигацията но ми казаха че навигацията трябвало да се кодира за камерата.До тук добре но като отидох в сервиза да ми направят кодировката се мъчиха един час и ми казаха че навигацията не приема кодировката.Някой зблъсквал ли се е с нещо такова и какво може да се направи.

  4. Здравей колега интересуват ме цените на :пръскалки за фаровете за Б7 лява и дясна и емблемата на предната решетка пак за Б7.Благодаря.

  5. И при мен се втърдява много. Даже и си мислех че сервото не ми работи докато разбера че е със сервотроник.В началото е молко гадно но бързо се свиква и ми харесва.Дори ми липсва като се кача на друга кола.

  6. Здравей колега интересува ме под шофьора има една кора след прага пред нея между предния под калник и кората има една малка кора тя ме интересува.Не знам как да я опиша по друг начин.Между предното стъкло и кората под чистачките има едно уплътнение то продава ли се отделно?Колата е а4б7 3.0 тди .Поздрави.

  7. Здасти колега бих искал да се сдобия с такъв диск  ако е валидна офертата.Трябва ли да се ъпдейтва софта на навигацията че моя е много стар мисля 0105 или нещо подобно.

×
×
  • Create New...