Jump to content

luka

Members
  • Мнения

    66
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от luka

  1. Привет,имам проблем с оборотите на мойта кола в5 1,8  98г.....колата е на ГИ ,но проблемите са и на газ,и на бензин.колата на моменти ме държи обороти като освободя от скорост падат рязко и се вдигат до нормалните,няколко пъти даже угасваше .паля пак така нагоре на долу и в един момент горе долу ги нормализира..колата е с нови свещи и чисто нови кабели,всички филтри са сменени май месец..ще се радвам от насоки какво да правя...Поздрави.

  2. За цяло лято около кило чезни...  плюс минус :nixweiss: Евгени що са нервиш :bia: казах че нямам проблем все още ,та се сетих за помпата и за тва питам :lupe: ..........панаира голям ли е само да се смени помпата :blush:

  3. аз съм със същия мотор 98г. и преди 4 г. и метнах ГИ ...тогава ми излезна точно 1000лв. tomasseto....никакви проблеми ..

    Та от тогава ме е яд само защо съм карал толкова време преди това на бензин :magic:

     

    и още нещо....когато решиш да я махаш,си мисля ,че по лесно ще я продадеш,ако има читаво ГИ :zustimm:

  4. точно така направих и аз ,колега както съм писал по горе сложих си триелектродни NGK ,както си излиат за колата ,и каквито последно съм карал плюс ТЕСЛА кабели и за сега всичко е ОК.

    Цитиране на предходен пост!

  5. И при мен прехвърля на 30гр. и вече 4 години  нямам проблеми с колата Б5 1,8....естествено зимата времето на прехвъпляне е по дълго...

    Зимата карам по рядко колата ,основно в града на късо и затова я карам само на бензин....

  6. още чакам ред в един сервиз за свещите .....обаче като се замисля май и кабелите ще трябва да се сменят :nixweiss: от както е в мен съм минал 50 и кусур хиляди ,пък италянеца преди мен не знам :unsure:  Дайте акъл и за читави кабели ,щот и там ще е голям филма :steinigung:

  7. неска се занимавах с едно казанче втора употреба /25лв./ почти цял ден ,пишман станах ...първо буксата не пасна ,после взех друго на него пък капачката не пасна и накрая върнах всичко ,взех си парите и си купих чисто ново за 40лв. и всичко си дойде наред... :zustimm: :zustimm:

  8. от една седмица по ръба на казанчето избива капка антифриз...вчера гледам теча е станал повече ,свалих маркуча нищо му няма ,капачката и тя е здрава .Някой ако е имал подобен проблем да помага ...мисля че може би казанчето има няква пукнатина точно по ръба ..

     

    колата е б5 1.8  98г.

×
×
  • Create New...