Jump to content

nedkopetrov

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от nedkopetrov

  1. Spoiler

    Здравейте , и аз се включвам в темата с въпрос автомобила ми е 8PA 2006 искам да монтирам круиз контрол , номера на steering controller-a ми е 1К0953549AH, който по изчетеното до тук поддържа круиз. Въпроса е че си поръчах от колега лоста  който уж е от спортбек същата година с моята, но номера му е  8P0 953 513 .Въпросът ми е съвместими ли са , или няма да се получи? Благодаря!

     

     

  2. Може да се провери лагер-помпата, но колегата споменава че тропането спира при натиснат педал на съединителя, а то точно тогава се използва аксиалния лагер, което в някаква степен изключва възможността да е лагер-помпата. P.S това е мое лично мнение :)

  3. Здравей Райно. Ще ,може ли цена на дебитомер за Ауди а3 1.9тди ,90 кс  АГР мотор 1997 год. Благодаря предварително!

  4. Колега общия ти обем е около 5 литра, така че ако източиш 2-3 литра, ще си на половина.От там нататък доливаш концентрат. Само неразбрах ти изцяло с вода ли си карал или с някакъв процент антифриз. Полезно е да знаеш че ако имаш някакъв в резервоара, то е препоръчително,дори наложително да го долееш със такъв вид(визирам цвят,като единия е розов, а другия син).Техният химичен състав е различен и от там смесването им не води до добри резултати. Дано съм ти бил полезен.

  5. Относно преискряването, колегата имаше предвид да преискри самата жичка при допира със свещта. По-този начин не е необходимо да се свалят всичките, а жичката задължително ще пусне поне една искрица при осъществяването на контакт, ако свещта работи. :zustimm:

    Точно това имах в предвид...

×
×
  • Create New...