Jump to content

1c01342

Members
  • Мнения

    89
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от 1c01342

  1. Фаровете са чисто нови Валео купих ги да ги слагам на мойта но я продадох и сега артисаха.

    давам ги двата за 190лв на мен ми излязоха близо 400лв /нали уж Валео/ тай4е ако някой го интересува да пита 0899172459 Ицо Бургас

  2. Преди може би 2 седмици в един варненски ежедневник /няма да прая реклама/ 4етох как варненци избягват зорките О4и на тамо6ните камери които са на всеки милиметър сигурно на всяко кръстовище има по 15 камери, та в ежедневника пи6е6е как един мОЙ Колега от Техн. университет/..е нз дали го изобретява или го видял в нета, така пи6е6е.../ измисля, как да се размазва образа на номера заснет от камера на даден автомобил като пред него се залепя прозрачно фолио, или от този прозрачният плексиглас /и наистина аз съм виждал аудита най-ве4е А6 направо с такива стойки на самият номер и върху него плексиглас-отразява светлината/а и се споменава за лак за коса напръскан върху табелката, поразрових се и в нета и там също продават "специални спрейчета", в статията пи6е6е 4е и куките ако те хванат с такова фолио или плексиглас немогат да те обвинят в нищо защото ти го поставяш да се запазва номера и да не се цапа... 4е на такива аномалиии стават ако някой е ползвал такива аномалиии ДА СПОДЕЛя и нии да се възползваме :bia::)

    П.С. Нещу такова беха дали като пример във вестника:

    post-8607-1226479499_thumb.jpg

  3. Благодаря за бързия отговор! А в БГ съществува ли ве4е тази технология която е вградена в полицейския автомобил и заснема преминаващата или спряната от полицая жертва :wink: и примерно жертвата не спре и пра6тат снимката и акта по пощата. 10х :multi:

  4. Та имено интересува ме какво става ако на път към морето по магистрала 'Тракия' си свиркате с 160-180 и точно след спускането на Ихтиман г-н Полицай Ви размаха палката... та има ли последствия при положение, 4е се размине6 с него с 45-50 метра в секунда и не спре6 /Интересувам се от тази ситуация след като станах свидетел на подобен пример/. Благодаря на ФнИмАнИеДо!

    П.С. ще е хубаво и вие КОлеГи да споделите някоя слу4ка :multi:

  5. благодаря за бързото отзоваване програмата е iSpring Pro тя е за конвентиране на PowerPoint 2007 Presentation(.pptx) към Flash(.swf) Благодаря предварително :bia::bia:

    П.С. Програмата е има разпространена свободно но на мен ми трябва отключена за да не прая реклама. :respekt:

    Пробвал съм и други програми но тази отговаря на всички критерии, всмисъл както я гледа6 на презентация така излиза с вси4ки ефекти на фла6.

  6. ае нали ви каам педала на съединителя е свързан с пружина която го връща в първоначалната му позиция и в гнездата в които е закрепена скърца. А другият вариант е да СРЪЪЪЦА от оста на която лагерува педала или скоро пак го гледах варианта е от помпата закрепенаа за педала точно в гнездото където е закрепена има изолизаща гума която с време то се разкъсва и се появява луфт и се търка желязо в желязо може би когато е топло гумата се размеква и се опира в обвивката и скърца .... успех мойто скърцане изчезна след като облях вси4ко с бяла грес и тефлон ^_^:hilezh::flipoff:

  7. колеги и при мен е така мн е дразне6то аз се пробвах да го смажа със спрей с грес под налягане изхабих го но и така и не изчезна скърцането ... кората над педалите се сваля и се открива горната 4аст на педалите и точно зад педала на съединителя има една пружина която е закрепена в пластмасови гнезда...какво ли не направих за да ги смажа....ако някой знае как се отстранява скърцането да сподели... ;)

  8. Скоро преди може би 20 000 км скоростната ми кутия издъхна сложих 2-ра ръка и сега се появиха шумове, майсторът каза 4е е нормално и 4е й нямало ни6то можело да се добави добавка към маслото... та и да питам ако някой от колегите доволен от дадена добавка да ме насочи 4е си нямам представа какво да наливам... мерси предварително :hilezh: колата е А4 1,9 ТдИ 66kW AHU

  9. OTносно проблема с лост4ето аз имах същият проблем няма да сваляш нищу :hilezh: 1-во сваля6 пластмасите около волана 2-ро купува6 си спрей за по4истване на ел. клеми и букси те еднио таккиа спрей4ета сиви и обилно пръска6 в лост4ето ти 6те види6 там пролуки...

  10. тоест не се изразих правилно, ако заменя двата регулата от двете турбини примерно регулатора от турбината с която съм в момента да го сложа на турбината от 110 кончета и така да бачка, дали 6те стане :)

  11. здравейте колеги в момента съм с ауди А4 1,9 тди AHU 90кс. 96г. разполагам с турбина от ауди А4 1,9 тди 110кс. 98г. и да Ви питам 6те имали ефект върху мотора ако сложа турбината...като например с мощноста, разхода на 100км, ускорението и тем подобни, сравних входа и изхода от към колекторите съвпадат горе-долу с малко забележки 6те стане...ако си заслужава.. мерси предварително :Eyecrazy:

  12. значи аз не поясних имах същия проблем миналата седмица и си почистих контактния ключ с контактен спрей и след това самият контактен спрей има едно приспособение тоест една дълга трабичка и тази тръбичка я пъхаш навътре в в дупката на контактния ключ ае там където пъхаш ключа и без да пестиш спрея .... но си подложи нещу под дупката че многоо ще се разтече и ще забележиш колко мръсотия ще излезе... успех в начинанието :lol:

×
×
  • Create New...