Jump to content

Joro Irl

Members
  • Мнения

    625
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Joro Irl

  1. На 29.12.2019 г. at 0:33, asenovb написа:

     

     

    Действието се развива в чужбина. И да ти кажа, едва ли някога ще стигнеш до тях. Но са, двама доста начетени индивида. :)

     

    А колата е 2013, А6, 2.0tdi, 177 /204/к.с. м-tronic. 

     

  2. Само за информация. 

    След посещение на Оторизиран Ауди Сервиз, за рутинно обслужване на скоростна кутия, бях уведомен, че са извършили актуализация на софтуера, във връзка с изгорелите газове. Всичко ОК от моя страна, но от тогава, колата работи по-шумно, на всеки 3 дена извършва регенерация на ДПФ-а, и то не по време на каране по магистрали, а точно като влизам в града, всеки път. Повишена консумация на гориво, м/у 1,5-2л на 100км. Няколко пъти ми светна и индикацията на таблото за грешка при двигателя. При четене на грешката индикира проблем с EGR. 

    След посещение при независим механик, на когото вярвам, бях посъветван, да се инсталира стария софтуер или качествен ремап на същия. 

    Напрвих ремап-а, и колата се усеща много по-добре, двигателя си върна старият тих звук, консумацията се върна към старите си показатели, даже ми се струва, че е по-добре от преди. Всякави индикаций изгаснаха от таблото. 

    Моя съвет е, да имате едно наум, преди да извършите тази актуализация. 

     

    Весели празници! :) 

  3. Е, то размера е според размера на стаята /се предполага/, но ние винаги търсим ПО-ПО-НАЙ, нищо че после не е подходящо, важното да е голям. :)

     

    Д`ет казват жените, размера няма значение, ........ !

  4. On 10/18/2016 at 7:09 PM, KCV said:

    Да се допитам до капацитетите ( в добрия смисъл на израза ) за следния модел телевизор:

    Samsung UE-43KU6072 Ultra HD LED.

     

    Струва ли си?

     

    По принцип, ДА, но ако можеш търси нещо по-нагоре, 6400/6500 или направо 7 серия KS моделите. 

  5. Да, затова написах, че е една от причините. Също не можах да намеря, повече плюсове пред плоския екран. Да, има една идея зад цялостната концепция, но също и доста компромиси, при монтиране/разположения на екрана. :)

     

    А като взимах моя, си говорихме с един от консултантите в магазина, и спомена, че повечето компаний, спират производството на 'криви' екрани, нямало търсене и концепцията, не се е приела добре от пазара. 

  6. hahaha, виж сега, аз телефон не си купувам, за да го показвам и хваля с него /както са 80% от хората в БГ/ , а съм го взел за ползване и работа. Пътувам доста, и в повечето случай, не ми се занимава с кабели, с вкл./изкл. или външни powerbank, след като вече съм се уредил с такава, вградена в телефона. А е и доста добре обезопасен от изтърване и надраскване. А и като знам, че ще изкара мин. два дена без зареждане, какво повече ми трябва, нищо. :)

    Това е за мен, за други със сигурност е различно.   

  7. Не помня от тук ли я взех или от e-bay, но няма значение, беше на прИмоция тогава от Е95 на Е50. :) 

     

    https://www.amazon.co.uk/dp/B00Q7C6FTA

     

    Това е тухлата: 

    http://zerolemon.com/product/zerolemon-samsung-galaxy-note-4-10000mah-extended-battery-nfc-rugged-black-zero-shock-hybrid-protection-case-black/

  8. Аз съм доволен от моя Note4, вече почти не си ползвам лаптопа /в месеца я един-два пъти/, ако имам някоя по-голяма задача да свърша. Доволен съм и от батерията, но моята я смених с такава от Zero Lemon 10 000mAh, без проблем издържа пълни два дена, при постоянно ровене из нета, а ако го оставя телефона на мира, може и 4-5 дена да изкара.  

  9. Може и така да е, незнам. Да, софта на ТВ-то е последната версия пусната от Самсунг. Ама не ми пречи, само няколко канала 5/6, от Булсатком пакета са малко кофти, всичко останало си е прилично, а НД са перфектни. Но аз и не гледам ТВ, доста рядко, филми гледам доста и за това искам да обновя екрана.  

  10. Е, като ще имам 4к сигнал, защо да не се оборудвам и с подходящ приемник? Пък нека да не е оправдано. Имат по-нови и по-бързи процесори, както и да ги смятам и гледам, няма да навреди. 

    А за смарта, то има ли вече такива, които не са? 

    5 minutes ago, redalex said:

    Имам приятел със самсунг 7 или 8 серия на 1 година. Има 4к.

    Оледът ми е в пъти по-добър (но и малко по-скъп) от въпросния самсунг. А при неговия каналите на СД сигнал са меко казано гадни за гледане.

     

     

    То и на моя стария 6-та серия Самсуняк, някой СД канали са отвратителни, но НД са си доста прилични. Явно зависи от сигнала който телевизийте излъчват, на Netflix са перфектни. 

  11. '99 и на 143к км. малко съмнително ми се струва, и със смяна на скоростна кутия. 

    Но ако двигателя е ОК и цената е атрактивна, може и да стане. 

    Заведа я на преглед при някой, който знае какво да гледа, и тогава решавате. 

    Колегата Райно го препоръчвам за тази цел. 

  12. За един приятел питам /това сериозно/. :)

     

    Някой може ли да сподели мнение за два ресийвъра, Pioneer SC-2024 или Yamaha RX-V777? Кой от тях би бил по-безпроблемния, да няма някакви по-осезаеми дефекти, звучат ли добре в стерео режим? 

    За Ямахата намирам повече инфо из нета, ама за тоя Пионер, нещо много оскъдна информация. Ще се радвам някой да сподели инфо, ако има такова, разбира се. :)  

  13. хахахха, мисълта ми беше, че гледах една добра оферта, за самсунг, крив, 48' лед, умен, цената е съблазняваща.

     Обаче, не ми се иска, да стане проблем с екрана, както се случи с първия който взех 40' лед, умен, 3Д, UE 6400, от подобна разпродажба, преди няколко години. Не искам да се занимавам с гаранционно обслужване. Хем ми харесват, хем ги знам, че са малко кекави в качеството и търся алтернативи. 

×
×
  • Create New...