Jump to content

audibgfan

Members
  • Мнения

    71
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от audibgfan

  1. Има, и то доста често. Допълнително впръскване има при изпускателния такт. Така с повишаването на температурата в колекторите и филтъра с тази порция настъпва жегата нужна за изгаряне на мизерията. Слабата проходимост на изпускателната система, в следствие на запушването, създава известно налягане в цилиндъра при такта на изпускане, и нафтицата, която е от най-"проникващите" течности само това и чака- да се процеди между сегментите.

    Ко каза?ко? хахахах стига глууупости:)

  2. паркетниците,немогат да му стъпят на малкият пръст,те все пак имат габаритите на джип който не е  джип.това поне си е кола която не е джип :)Като цяло си е е ненужно висока а6-ца.Ни риба,ни рак е точно за тоя модел 

  3. Всички казахте истини,истината е че тая кола е морално остаряла,не е на тия километри,не е опит за измама,измама си е,мотора не става за нищо.Човека попита да или не,еми не:)


    и колега няма да имаш и джип и кола.ще имаш кола,която в магазина за части е джип,когато завали сняг е кола с претенции,другото е или реклама,или надуване,че "аз имам такава":)

  4. Само да те питам,какво те интересува дали ще можеш на ръка за секунда да си врътнеш градусите или ще цъкаш минута докато ги нагласиш,но ще ги има на картинка:)кое според теб е по добре?не се занимавай с глупости кефи си се на количката:)

  5. Сменя ли се водна помпа при смяната на ангренажен ремък.

    Колата е AUDI A4 B5 1998 1.9 TDI, взех я на 219 000 км. сега е на 290 000км. до сега не съм сменял ангренаж(не питайте защо), та идеята ми е има ли смисъл да сменям и водната помпа?Не грее, няма никакви проблеми с температури и т.н.

    Да,без да се обясняваме и чудим,как,кога защо и къде:)

  6. Ако ти се кара лятото с мокър гръб - скачай смело. В града е компромис , но на дълго.....- мокър гръб+слаб вентилатор+отврени прозорци+течение+схванат врат= кофти ваканция. Колкото и да е добра оферта - и телефона със шайба е добра оферта ама ...

    :zustimm:

  7. По темата,най-често се прекъсват кабелите към моторчето във самия фар,Махането на цялата функция,става като се откачи модула за adaptive light и се прекодират таблото и can-gateway модула,мисля че и модула за фаровете

  8. Момци, колегата е позатрил доста от боклука в темата от вчера, но явно не сте взели предвид нежното ми предупреждение. Ако можете да прочетете темата достатъчно непредубедено, ще решите че тук се подвизават само разни дебили с мааалко мозък, и мноого свободно време. Не съм сърдит, а възмУтен! И ще приложа добре изпитаната тактика на голямата секира, пък се сърдете колкото си искате!

    Само човек с много свободно време може да чете по толкова теми на ден,че и да реши какво да коригира по тях-влизаш в тая графа.Възмутен съм от дебилите в които,ако ми изтриеш мнението влизаш,защото не всички тук са самопровъзгласили се майстори на словото а и междувременно на коли,хората просто изказват мнението си,каквото и да е-Затова е форум.И благодаря ти за благоговението,о най-велики майсторе сред модераторите и най-велики модераторе сред майсторите,ако ми остане мнението неизтрито от теб.Смешно е,остави хората да си ползват форума.Не им пука за теб

  9. Здравейте, колеги. Отварям нова тема понеже видях, че старата е 200+ страници и имаше предложения за 2ра част.

    Аз имам следното питане или по скоро нужда от съвет...

    Автуст 2014 се сдобих с Ауди А6 4F, седан, 3.0TDI, производство декември 2006 година. Много съм доволен от автомобила, но последните два месеца нещо започнах да му се дразня заради поддръжката. Направих следните ремонтни дейности:

    1. Освен задължителното обслужване на двигателя с масло и филтри(маслен, въздушен, горивен, купе) обслужих и автомата с оригинално масло и филтър от ауди.

    2. Смяна предно окачване(всичко), задни биалети, амортисьори, марка Lemforder

    3. Смяна ролки, обтегачи, ремъци, (пистов и назъбен за помпата) + водна помпа, термостат и нова демферна шайба.

    4. Смяна 4 броя вериги и обтегачи към тях + "успокоител"

    Много "неприятно" изненадан останах от общата цена. Като цяло съм наясно с класа на автомобила и скъпата му подръжка, но чак толкова!? Карал съм и мерцедес, бмв, но с такива цени не съм се сблъсквал до сега.

    Имам нужда от съвет по следния въпрос... Да я продам ли и да мина на друга марка(не ми тежи финансово, но ми се вижда глупаво за кола на 8 години да се дават такива пари) или да си я карам. И какво още би могло да излезе като голям ремонт!? Почистил съм ЕГР и вихрови клапи, дюзите са замервани и са повече от перфектни, автомата също е безупречен. Мисля си само за турбината и помпата за високо налягане. Какви са цените там? Ако пак са почти двойно на другите премиум марки май ще се връщам към мерц. Наистина като на ауди 4х4 няма, и визията е много добра,(външна и вътрешна), и все пак?

    продавай,не се мъчи,не е за тебе

×
×
  • Create New...