Jump to content

klos

Members
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от klos

  1.  Да така е и трябва да починеш 15 мин ако продължиш след още два часа изписва 4;00 h и почивката е 30 мин за съжаление и аз не получих отговор как се премахва с VCDS-a !!!

  2. На 7/11/2013 at 18:58, Pav3l написа:

    На В6 седан е в багажника отдясно (в калника).

    На Авант-а не знам къде е.

    На Аванта е пак там.

    Сирената е със самостоятелна батерия и често се случва да не може да захрани сирената

    След демонтаж може да се замени батерията.

  3. по т.1 Карам същата А4 Б6 1,9 ТДИ 101 коня дв.АVB 2004 г и имам фабрична аларма.,Намира се в багажника зад десният стоп отдолу, има и инфра червени датчици в купето активиращисе при движение в купето. Захранването е автономно в самата аларма и много често батериите са за смяна! Дистанционното е на 433.92 Мх.

  4. Колегата arsenal88 e прав. Проверих съединителя на компресора - няма го! изхвърлени са капачката и гумичките и сега шайбата се върти

    свободно.  Ако някой знае дали компресор от а4 б6 1.9 тди 131 к ще стане за а4 б6 1.9 тди 101 к

     

     

  5. Здравейте колеги,

    Днес климатроника отказа! В сервиз за климатици майстора с едно малко гаечно ключе 7 или 6 мм

    се опита да раздвижи оста на компресора и каза категорично че компресора е за смяна.

    За мен остава дилемата- Нов или втора употреба?

    Моля за препоръки ! колата е А4Б6 1.9 ТДИ 101коня мотор AVB

  6. Да, вдига се - отваряш задната врата и подпъхваш пръсти под предната част на седалката, дърпаш нагоре първо от едната страна, после от другата. Лепенката с екстрите е залепена по средата.

    Цитиране на предходно мнение!

  7. След сваляне на пистовия ремък и проверка на место на всички ролки и обтегача майстора каза ,,карай така и ако се усили звука, тогава пак проверка! При пълен ляв и десен волан няма вибрации или шум. Тракането се чува на тихи обороти, след пускане на климатика изчезват?

  8. Здравейте колеги, А4 1.9 тди AVB 2004g забелязах тракане откъм пистовия ремък и в първия момент помислих че е демпферната шайба на алтернатора, но като пусна климатика тракането изчезва! Дали не е заминал компресора? Той иначе си работи перфектно.Някой имал ли е такъв проблем? Утре отивам на диагностика при ,,майстор''.

     

  9. Колеги възможно ли е заради това да ми изписва SERVICE ! или това си е нещо друго ...понеже от скоро го имам аудито и не сам много на ТИ с автомибила .. :)

    На снимката пише изгоряла задна лява лампа за мъгла !!!

  10. На моята А4 Авант 2004г заводската аларма и сиренката се намират отзад в дясно под десния стопдолу ниско..Ако батерийките са стари едва се чува или изобщо не ,те са малки 2 бр по 3,6в едната общо 7.2 в и може да се заменят с никел-кадмиеви зареждаеми, след като се отвори пластмасовата кутийка и се удължат двата проводника. Батериите си се зареждат от колата докато !! изтекат!! след около 6-12 год.

    Цитиране на предходно мнение!

  11. Здравейте, търся лентов кабел за клаксона на а4 авант 1.9 тди 2004 г AVB мотор, WAUZZZ8E24A262178 четерилъчев волан, 

     

    !! няма копчета по волана.

×
×
  • Create New...