Jump to content

tanokaridi

Members
  • Мнения

    289
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от tanokaridi

  1. Здравейте колеги,

    преди година си продадох А3-ката и ми останаха малко части за нея та затова реших да ги пусна тук:

     

    Предна греда за под бронята (леко чукната в единят ъгъл) - 70 лв.

    Предна маска която става за моделите с отделни фарове и мигачи (чисто нова никога не слагана) - 100 лв.

    Оригинална решетка за предна броня - 15 лв.

     

    ПОДАРЯВАМ: задна кора за багажника от същата кола 5-ратка ако има значение с две дупки за колони.

     

    P.S. имам и някакви фарове които не знам точно от кой модел за А3-ки са ако някой го итнересува ще ги снимам.

     

    за въпроси или на лични или на тел: 0898775564 Станимир

    post-9581-0-11339000-1384159279_thumb.jp

    post-9581-0-41767000-1384159283_thumb.jp

    post-9581-0-16569200-1384159289_thumb.jp

    post-9581-0-83681100-1384159294_thumb.jp

  2. Колеги тука станало кланница от мнения направо не е истина та да се включа и аз да кажа какво ми трябва.

    Quattro-то е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА екстра която ще има следващото возило това просто не подлежи на коментиране имало предимства и недостатъци нека да има за мен предимствата са повече и то в пъти от недостатъците. (в това число както на сухо така и на влажно време и в това число и зимно време) Въпроса е дали да е 2.0TFSI или 2.0TDI примерно знам за разликата в разхода, но тука идва въпроса кой мотор е по добър по издръжлив и тн. Карал съм достатъчно коли с предно или задно 4х4 вече не подлежи на мислене просто ще присъства в следващата покупка. Предпочитам да е Ауди, защото малко или много съм си фен и ми харесват като коли. Не искам да се стрелят с безмислени спорове, а просто поисках съвет дали това към което съм се насочил е добра колица или да се преориентирам.

  3. Здравейте колеги,

    интересувам се от Ауди А3 2.0TFSI Quattro дали като мотор тази колица е ок. СЪщо ме интересува какъв разход дава на 100км в града с не много тежък крак.

    На кратко търся мнение за колата :)

  4. Здравейте колеги,

    продадох си Аудито А3 8L и ми останаха зимните гуми с джантите на тях които не ми вършат никаква работа и за съжаление трябва да ги продам.

    Гумите са Bridgestone Blizzak WS-50 на 3 сезона но са изключително запазени и все още калчука е мек какъвт беше когато ги купих. Джантите са с дупки на 5х100.

    размера е 195/65/15 комплекта гуми с джанти се продават за 800лв. Гумите не са пукани, джантите нямат пукнатини и кривини. В комплекта са и малките тасове които са си оригинално към джантите.

    За повече информация:

    0898775564 - Станимир.

    0899999230 - Николай.

    post-9581-0-32321900-1351585579_thumb.jp

    post-9581-0-11933800-1351585587_thumb.jp

    post-9581-0-13846800-1351585592_thumb.jp

  5. Здравейте,

    колеги продавам чисто нова маска (или както се нарича) тази част където се монтира преди броня, фарове, и на нея се закача всичко. Никога не е ползвана по погрешка се купи и сега само събира прах в мазето. Не е алтернативна ами е оригинална затова реших да я пусна тук ако някой се зайтересова от нея и ако мога да съм полезен ще е по добре от колкото да седи така.

    Ако имате интерес: 0899999230 - Николай

    Относно цената е по договаряне на телефона ще получите информация, защото не я продавам аз ами само я съхранявам!

  6. Здравейте,

    харесах си една колица Ауди А3 2008 год. интересувам се от мнения за въпросният автомобил в момента карам А3-99 г. и съм много доволен, но искам все пак мнение. Колата е 1,9 TDI 105 Коня автоматик тъй като съм почти твърдо решен да си купя автоматик и ме интересува дали този мотор с тази скоростна кутия са ОК. И най вече мотора дали е добър чувам слухове, че тези мотори били проблемни пък имам познат с такъв мотор в шкода и няма проблеми вече доста години минаха. Моля дайте съвет дали е добра като кола горепосочената, дали мотора е ОК, и този автоматик дали е читав.

    Благодаря предварително и весели празници на всички. :bia:

  7. мама им стара гадове! аз за това се принудих да взема гараж под наем.. така поне съм спокойна че в повечето време колата е на относително сигурно място.-..

    От има няма 1 година си търся гараж, но при нас никой не иска да дава всеки си държи колата вътре точно поради тази причина.

  8. здравейте,

    сутринта си намерих колата с обърнато огледало и почти счупено, което първоначално не се учудих тъй като живея на тясна улица, НО като го върнах на мястото му и проверих че всичко му работи се замислих следното:

    "защо няма подяволите боя от друга кола по него?" и понеже ми писна да ми разбиват колата преди 2 години сложих камера пред блока и намерих какво се е случило със огледалото ми а именно:

    момче на около 19-20г. с качулка отива и упорито се опитва да ми откачи огледалото до момента в, който не се появява друг човек на улицата и този си тръгва преди да успее да го свие от колата ми. Сега по важно е, че всичко ми е наред с колицата, но се питам може ли да се свали толкова лесно без да се повреди, защото ако е поръчка за огледало ще могат ли да си вършат работата?

    Относно момчето извадих близък кадър и го дадох лицето му в Полицията която ме съмнява да направи нещо и затова мисля сам да се разровя кой квартален авер се опита да ми създаде нерви.

    P.S. -> Пиша темата толкова подробно, защото миналата седмица откраднаха една шкода и се опитаха да вземат 2 аудита на познати сега на моето огледалото и искам да предупредя колегите да внимават къде спира. И моля модераторите да ме извинят ако темата не е за тук нека да я преместят.

  9. ако искаш само да видиш дали има грешки всеки който има кабел може да ти свърши работа :hilezh:

    P.S. НЗ от кой квартал си ако си някъде покрай Слатина, Подуяне, Редура, Дружба, Младост и тн в този край на София ако искаш пиши да ти дам телефон ще ти погледнем колицата :lol:

  10. Колега аз имам 80-ка, но може би и при теб ще е подобна ситуацията. Значи този теч може да се дьлжи и на семеринга на коляновия вал или избирача на скоростите (по-малко вероятно). Като свалите кутията обьрни там внимание, както и на нивото на маслото вьтре в нея.

    казваха ми за някакви семеринги при полуоската (нз дали са същите не разбирам) та ще ги сменям заедно със съединителя

    Най-добрия избор е оригиналното масло,например от Порше.

    Колега ок а знаеш ли колко литра събира и някаква цена горе долу ?

  11. Здравейте колеги,

    ще сменям съединител скоро и ми капе масалце от скоростите там някаква гарнитурка ли е или и аз нз. Та въпросът ми е колко литра масло трябва да купя за да го сменя направо и какво масло да купя ?

  12. Колега като дигнеш чорапът надолу ще ти стане ясно :) не е с въртене защото има един канал който я дърви права откачи чорапа в посока от долната част към топката той се обръща и ще видиш как е захваната ;)

  13. Снимай като ги сменяш, да остане документация, че и аз май имам крушки за смяна там. :)

    Колега AlphaMale, има ли някаква особеност при откачането на пластмасата от щипките...само се дърпа навън или има и нещо друго? :gruebel:

    P.S. Намерих и друга тема по въпроса: Цък.

    ще снимам колега няма проблеми само да се затопли малко времето че на това време не ми се разглобява.... иначе аз корите знам как се свалят няма да ми е за първи път да ги свалям ;)

×
×
  • Create New...