Jump to content

honey

Members
  • Мнения

    118
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от honey

  1. Хъни, точно това казва колегата ДЕСО.

    Дали, ще си боядисам косата черна или руса, или зелена все същите бръмбари ще си нося в главата. Нали?!

    Съгласна съм...Тита! да не пълним темата с излишни глупости тогава и да не я превръщаме в 4ат...спирам дотук

  2. Начи нема нещо по-досадно от некадърната ирония...Даже не съм убеден, че става въпрос за това...Напълни се с коментари извън времето и пространството тука...А по така представената констатация - Форума е доста популярен сред всякакви хора, самият аз бях учуден да го разбера. Покрай "драмата" със спамилнята, бая мръсни чорапки бяха гордо развявани и тва привлече вниманието на доста от тези хора. Дали съвпада по дати или не, ми е прекалено безинтересно да анализирам, но е факт, че проблема се обсъждаше, поне сред мои познати, "гости" на форумчето. И отново приканвам начи : Ако не сте уверени в уменията си да иронизирате стилно, не го правете изобщо...Некои катастрофираме лошо в подобни "безплодни дръвчета" :lol:

    не знам къде долови ирония...а още по малко некадърна...освен това от своя страна аз усещам че толкова задълбочени коментари и анализи вече нямат смисъл...коментираме един факт и толкоз...не си ли съгласен?/без ирония но и без заяждане.../ :bia:

  3. Хъни, тва ,,развитие,, е кат да си боядисаш косата тъмна:stupid:

    ами това и смятам да направя,Боби../нали така се казваше..

    а що се отнася до развитие..едва ли го има/лично мое мнение :lol:

  4. Двама души в тоя форум знаят със сигурност от къде тръгна проблема, но сега виждам си траят почтено. Предлагам за сложим край на тази дискусия. А виновните, те ще се издадат сами.

    чакай малко..-мен защо ме забърквате?!

    не искам по никакъв начин да бъда свързвана с когото и да било! аз съм си аз!и моето мнение няма нищо общо с когото и да било...това че съм била "нахранена" тук във форума-ок...аз също не останах длъжна никому...но това че добрия тон беше нарушаван много пъти -си е проблем който явно не е от сега...просто не си правете каквито и да било асоциации...излишно е! :icon_cool:

×
×
  • Create New...