Jump to content

ремонти по ауди


Recommended Posts

Колеги, луд фен съм на Ауди от година време вече съм и част от форума.Занимавам се професионално с марката от дълги години на сам,и реших да сподела уменията си с колегите тук,ако някои се нуждае от ремонт,интериорни подобрения,или каквито и да е ремонти без тенекиджийски услуги може да се въсползва.В последно време се занимавам най вече с монтаж на навигаций,подмяна на радиаторче за парно-и клапи,инсталаций,газови инсталаций,обслужване на ремъци ролки и масла,пастиране на детаили и цели коли,полиране и пъло рециклиране на фарове,пране на салон след цялостен демонтаж на салона и подмяна на повредени детили по него с части от вносителя или морги за автомобили, измиване на двигател и полиране с препарат който пази гумените и пластмасовите детайли по двигателя и придава дълготраен блясък,претапициране на тавани и доста др....интервенций и подобрения мотото ми е: "Няма нищо невъзможно". При Ауди недостатъка ми е педантизма но хубавите работи стават бавно. Отворен съм и за нестандартни предложения и желания които не са правени до сега или не на всякъде биха ги направили.Извършвам и цялостно реставриране на автомобил. Намирам се в София тел.0885426172.или тук.поздрави на всички фенове на марката.

Редактирано от vladjo a6
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:zustimm: :zustimm: Би ли дал нагледен снимков маТрял?

имам такъв материал. но ще ми отнеме време.кажи ако искаш нешто конкретно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:zustimm: :zustimm: Би ли дал нагледен снимков маТрял?

колеги снимките са много.ето някои става дума за реставрация на ауди купе двигател,таван,боя частично,парно и клапи мокет и салон,и реставразия на фарове за а6.нямам време да сортирам и да кача оште снимки от много др.ремонти но идва зима и ще се намееи.

http://vladjo.snimka.bg/daily/remonti.702941.28525563

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

предлагам монтаж на нави и в ауди 80-90-б4 придава уникален вид на по старите модели,особено като се монтира и климатроник.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега и всички останали, снимки не мога да пусна защото лаптопа на който бяха падна и остана без екран и хард диск и всичко което беше на харда замина. В момента специалист се бори да извади поне снимките, но до тук без резултат. Следващата 80-ка; 90-ка или б-4-ка която направя веднага ще снимам и ще кача снимки. На другя компютър разполагам само със снимки от А6 ,а те не са интересни защото го имат и фабрично. Лаптопчето не е кой-знае какво Sony vaio старичък модел, но вършеше идеална работа, ако някой има подобен със здрав дисплей го купувам дисплея е 13,3. Ако някой има интерес към целия лаптоп - 80лв. без батерия и зарядно.

http://vladjo.snimka.bg/automobiles/audi-a4.661072.29380567

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...

Влади благодаря за съдействието от твоя страна и добрата работа на Веско днес обслужихме любовницата ми.Успех.

да ас бях в течение радвам се че си доволен.безаварийно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...