Jump to content

АУДИ А 8 4.2 97г.питане за ABS


standox

Recommended Posts

колеги имам един вапрос . имам АУДИ А8 4.2 куатро 97г . наложи се да сменя АБС модула . които е 8E0 614 111N . оказа се голям проблем само с това N на края .някои да има някаква идея .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абсолютно е така. Аз съм със същият проблем.От ауди винаги обявяват поне една заместителна буква при модула. Можеш да го разбереш с ЕТКА. От там нататък кажи с какви системи ти е колата, може от там да се тръгне и да се провери в коя друга кола евентуално се вгражда този модул.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

заменя се с М при феислифта или искаш да кажеш,че е взаимозаменяем с М. По ЕТКА гледа ли на какви други мотори се слагат тези номера? При ме го има сало при ц5-ца само с куатро. така може би ще ти е по-лесно да го намериш. аз моя го търся о 6 месеца ;)/>

Редактирано от dolarch
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

точно така колеги N може да се замени с М.днес пристига управление 111М от ауди а4 2.8 куатро 98г . има го и на ПАСАТ 4 моушан или синхро.днес ще го монтираме и ще пиша какво се е получело.а за ремонт на старото едва ли ще стане. на моето като отделихме електронната част повечето бобинки се откъснаха от платката и останаха нанизани на алуминиевата част много бяха корозирали излезнаха с помоща на отверка. в Ст.Загора има управление 111N от А4 2.8 куатро ама цената му е сериозна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...