Jump to content

Recommended Posts

Здравейте искам съвет и помощ от хората ползващи форума във момента притежавам BMW 740i и имам възможност за Audi A8(на бартер)

Искам да взема Audi,че е QUATTRO и се знае,че нашите пътища зимата не се чистят.Да ама обаче не ми се разделя някак си със бавареца кажете ми adui какво са му по срещани проблеми за разхода не ме интересува както и не мисля да му слагам газ Audi е със мотор 4.2 годината е 96 мисля.

Никога до сега не съм карал модел на Audi така,че ще съм благодарен да ми кажете всичко възможно.

Благодаря предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не може да се каже всичко за тази кола. По всяка кола има стотици хиляди части, като всяка една от тях може да сдаде багажа в даден момент. Кажи кое най-живо те интересува за да можем и ние съответно да бъдем по-конкретни. :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега за мен единственното БМВ което си заслужава е 7серия(Е38-740-744-750),имал съм такова (744)много вървеше, много гореше, хубаво возеше,но няма нищо общо с Ауди и то А8.Каквато и А8-куатро да вземеш дори и 2.5 TDI ще усетиш разликата най- вече в стабилното и сигурно поведение на мокър и заснежен път,няма нищо общо с БМВ или Мерцедес(аз преди А8, имах Мерц. ЕС-класа-W-140).Освен това купето на А8 е изцяло алуминиево и няма как да се появят ръжди,гумените уплътнения около прозорците на а8 не се цепят както на БМВ има и още неща които са в + за Аудито.Така че според мен ако Колата е в добро състояние не се замисляй много,няма да съжаляваш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и аз до миналата пролет имах Е38 740 99г .едно голямо горене и никво вървене за този разход. зимата карахме на жената Пежото.и като избиха и едни ръжди под вратите и задния капак.и минах на АУДИ А8 4.2 98г както спомена колегата по горе разликата е голяма.поне А8 няма да ръждяса ; и може да се ползва целогодишно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...