Jump to content

Продавам А4 1.9 TDI комби


Recommended Posts

Здравейте,

Взел съм решение да се разделя с моето А4. Купих нов пасат и Аудито седи в гаража от известно време.  Обявата е както следва:

 

Продавам ауди а4 1.9 ТДИ 1996 година комби. Колата е купена от Германия. Обслужвана е редовно.  Последното голямо обслужване беше преди 2 години. Сменени са ангренажа с ролки, дискове и накладки, предно окачване, амортисьори,  антифрииз, спирачна течност(няма смисъл да споменавам масла и филтри-горивен въздушен, купе – те се сменят редовно) – от тогава колата е направила около 25000 км, турбото и всмукателния колектор са почистени това лято. Има собственоръчно правен исофикс(не е като оригиналния, но върши същата работа). Предстои смяна на маслото, което е купено и го давам с колата(маслото с което е карана колата е било винаги Кастрол Магнатек 10W40 дизел). Част от старите части съм ги запазил тъй като са в идеално състояние(5 бр носача - МУГ, 2бр. Предни амортисьори Боге и може би други части мога да изнамеря някъде по гаража) – Давам ги с колата. Има летни гуми Континентал на един сезон – карани са около 3-4 хиляди километра, лети джанти,  CD player Pionеer (Имам един повреден който също мога да дам – може да е нещо елементарно за поправяне). Колата не е първа младост и не е перфектна, но двигателя и ходовата част са в идеално състояние. Огледи мога да правя горе долу по всяко време с предварителна уговорка.

Към колат давам също така неща който съм купил но така или иначе не съм инсталирал по различни причини.

Парктроник, Огледала с подгрев, 2 бр. предни седалки, резервни пластмаси по интерйора...

Цената е 4200 лева.

тел: 0882596539

Имам нужда от пари до края на месеца и преговорите за цената са по благоприятни за потенциялни купувачи до тогава. Уикенда ще направя по-хубави снимки след като я измия, че е прашлясала от седене.

 

Редактирано от Saint_
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...