Jump to content

Продавам Audi 80 1.8s B3


Recommended Posts

 Колеги продавам си 80-ката. Имам я от 2008-ма, купена е от познат навремето който си я внесе от чужбина. Колата е възможно най обикновения модел. Няма ел пакет клима и серво. Карбуратор с ръчен смукач PM е кода на мотора.

Има газова с 30л. българска бутилка. Сменил съм целия газопровод преди 2 години с тея тръби с гумената изолация и изпарителя, както и мястото му (сега е близо до карбуратора че преди беше на 1км от него). Претапицирал съм вратите с плат за обличане на тонколони че преди се ронеше дунапрена отдоло (някои са запознати). Колата я давам с зимни гуми на железни джанти предни купувани миналата година задни по миналата + летни гуми с малко живот на лята джанта борбет 5 лъчеви (трябва да кача снимки и на летите). 

 Пребоядисвана е предницата миналата година (преден капак и калници заради паднал лак) и заден капак заради лек удар в стълб при паркиране от баща ми :)

 Забележки има за това цената се коментира.

 Доста неща съм правил по нея през годините но всеки ремонт не ми е излизал повече от 100-150лв. (изключение е боята).

 

Продавам я защото миналата седмица си земах Ц4 АЕЛ и тази няма кои да я кара. Стои пред блока и събира прахоляк. Може да се види всеки ден в Русе на Алеите пред английската. 

 

 Ето линк към мобилето http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11383770501757247&f1=details&slink=4pw0ow

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...