Jump to content

Проблем с палене и климатроник


asdffcho

Recommended Posts

Здравейте, проблема ми е следния, днес след работа се качих на колата(а4 б5 1.8 125коня бензин) запалих я (запали си както всеки път) оставих я 1 минута и тръгнах докато пътувах пуснах климатроника да духа топличко и разбирасе всичко наред но след малко чух странен шум, спрях климатроника и шумът изчезна. След това реших пак да пусна климатроника обаче не се включи под това имам предвид не започна да духа но от управлението си ми показваше че трябва да духа. След няколко опита да го рестартирам(пускане и спиране) го изклучих и се прибрах, паркирах колата и я загасих, викам си айде още един опит. Тръгвам да паля колата и никой няма, сега и палене няма...

акумолатора си работи захранва си музиката,фаровете,светлините и прочие но колата няма палене, при завъртане на ключа нищо не става никаква реакция... Климатроника на контакт също не иска да духа, някаква идея какъв може да е проблема?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами никаква представа дали е клемореда но шумът който чух идваше горе долу от там където стои клемореда и за капак да всичко тази сутрин пак направих опит да запаля но разбирасе нищо не стана но за сметка на това климатроника почна да духа :hilezh:  възможно ли е някъде да не прави контакт хубаво и ако евентуално е това от къв зор ще да е бил онзи шум? :nixweiss:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес направих пак някакви опити да я запаля с бутане стана но и климатроника като почне да духа пак се чува шум някаква идея какъв ще да е проблема при тези симптоми?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...