Jump to content

Малко помощ за Ауди А8 2004


Argo75

Recommended Posts

Здравейте колеги. От няколко дена се каня да си задам въпросите, тъкмо реших и блокирах, забравих ги....от ракията или от салатата...не знам  :hilezh:

 

Та, колата я имам от скоро, с нищо не съм в час като цяло. Но се уча де :) От седмица някъде, като вдигна 110км, чува се сигнал и ми показва това:

 

...извинявам се, не можах да кача снимка. Нов съм още и това ми е втори пост. Да го обесня: На дисплея, на арматурното табло, най от горе, като мина 110км/ч, се появява един червен кръг, а вътре в него има "km/h" и 2 от дясно на кръга. Може и аз да съм бутнал нещо, не знам...

 

Днес изчетох доста теми тук и не ме е срам да си призная, че доста работи са ми мъгла. За навигацията, не я знам каква версия е, но утре, като се събудя ще я видя. Мисля, че не е ъпдейтвана до сега. Доста е дървена. Свикнал съм на IGO, пък тела и таблета гпс не хваща в колата, разбрах, че е от стъклото. Утре пак ще пробвам и нормалния ГПС. Как да разбера с 2g или с 3g версия съм?

 

Ако кача нови карти, има ли разлика? Защото с този ГПС е......

 

И последно за Блутуута. Банален и много коментиран въпрос. 

 

Та, пускам БТ на тела да търси, намира връзка с колата. Задавам код на тела, по мой избор. След малко на дисплея на MMI ми иска същия код, задавам го. Изписва ми, че трябва да задам същия код и на слушалката,но къде да го задам..не знам?

 

Като цяло, това е. Ще допълвам по нататък. Ако има нещо, да ме извините, събота е все пак :hilezh:

Редактирано от Argo75
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За пръвата питанка в ММИ има опция да си спреш предупреждението. Изписва ти предупреждение като вдигнеш тази скорост. Задава се от ММИ менюто.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Здравейте колеги. Трябва да си купя гуми за лятото. Бихте ли ме насочили към марка и модел? Парите не са от значение, държа на по добър комфорт.

Сегашните ми са 235/55 R 17.

 

Мислех и по въпроса да купя по големи джанти. Знам, че с по големите, като визия ще е добре, но при возенето, как ще е?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

245/45/18 е размера според мен, миналото лято карах 235/50/18 с цел да не трополи и уж по-меко , но поне аз усещах разликата при завиване с по - висока скорост.Сега зимата пробвах 245(много по-добро поведение),а като комфорт няма промяна и оставам на този размер.Първия ми сезон бях с 255/40/18 и беше ужас !

Относно джантите...Карал съм D3 на 19, 20 и поне според това което търся аз повече от 18 за родните пътища/магистрали, не става.Въпрос на усещане и ниво на търпимост.

Марката...Придържам се към бриджстоун/ зимните бяха близак, но им е последен сезон/.Честно казано незнам дали има и тази година тази серия, но ако да ще взема пак такива.

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...