Jump to content

Проблем с централната конзола Audi A8 4.2 2006


f1ka

Recommended Posts

Здравейте моля за малко инфо ако някой има схема за бушоните на този автомобил . 
От днес имам проблем след запалване на автомобила не ми излиза дисплея на таблото нито работи самото копче за неготово изкарване и прибиране ,,, дори доло всички функци не работят Radio, Navi,Car, Setup ..... и т.н нищо не свети и не регира на натискане + това не светят копчетата при вкл. светлини ,,,... Някой имал ли е такъв проблем и къде се намира БУШОНА за тази централна конзола мисля че от него е проблема ... Благодарая .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 При мен веднъж имаше нещо подобно и докато се ядосвах видях, че свети  само копчето за навигацията.Явно съм го натиснал тъпо и силно и беше заклещено, освободих го и всичко светна и тръгна :D
Проверка за грешки направи ли ? 
 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моля за помощ някой ако знае нещо нека пише ........ Прочетохме колата днес но без успех. Всички функций който не работят НЕ могат да се прочетат на компа , не намира самия модул или са няколко вече не знам ... не може да се прочете ТВ тунер, Звукова система , Нави и другите функций който не работят не се четат с компа . След преглеждане на всички бушони по колата установихме че от ЗАД в багажника от ЛЯВО има 6-7 бушона на една пласмаска седят вертикално самите бушони те НЕ РАБОТЯТ не им идва напрежение .  

---- Въпроса ми е от къде идва напрежението на тези бушони от зад явно има някакъв по голям някъде скрит и не пуска ток на зад изгорял е , така си го обеснявам някой има ли идея къде да го търся този голям бушон и има ли ВЪОБЩЕ такъв .

http://www.audi-portal.com/en/diagnostic/ecu_12388.html   Ето това са бушоните .  

Моля някой по запознат да изкаже мнение . Благодаря 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...

ЗДРАВЕЙ КОЛЕГА ! АЗ ИМАМ ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ . МОГА ДА ТИ КАЖА БУШОНА . ОТВАРЯШ ДЯСНА ВРАТА И НАМИРАШ  №12-5 А . ТОВА Е ЗА ЦЕНТРАЛНАТА КОНЗОЛА . ПРИ СВАЛЕН ИЛИ ПРЕКЪСНАЛ ПРЕДПАЗИТЕЛ НИЩО НЕ РАБОТИ ВКЛЮЧИТЕЛНО  ДИСПЛЕЯ . АКО УСПЕЕШ ДА ОТСТРАНИШ ПРОБЛЕМА ПИШИ ИЛИ АКО Е ВЪЗМОЖНО СЕ ОБАДИ - 0899 79 82 74 .  НОМЕРА НА БУШОНА СЕ ВИЖДА В ЛЕГЛОТО МУ КАТО СЕ СВАЛИ !  УСПЕХ !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...