Jump to content

Въпрос за меню на А8 Д2


Venelinov

Recommended Posts

Колеги менюто ми е на немски , има ли вариант да го сменя на английски ? Другия ми въпрос е днес ще се мъча с печката ще сменя батерии и ще се пробвам да е подкарам , но от това което четох се настроивала от менюто и тя а не съм много наясно с колата още , въпроса ми е дали трябва да ходя на диагностика да е качвам или ще се справя и сам и как тоно аджеба работи тази печка ? Какво точно прави и колко време работи или всичко е от дистанционото ?

Благодаря ви предварително

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей,колега.Влизаш в менюто на ФИС-а,от там избираш SET,след това Axillary heater и  си нагласяш на коя дата в колко часа да се пуска и за колко време.Много е лесно,не ти трябва Vag Com.В менюто се влиза с бутон в поставката за чаши,под ръчната спирачка.Ако си намериш батерии за дистанционното,с него се пуска без програмиране-само с натискане на лявото копче и издърпване на антената.

Печката се намира в десния преден калник.Има си отделна бенз.помпа в резервоара.Като я стартираш започва да жужи отпред,а от резервоара почуква.Моята А8ца е с бензинов двигател.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

благодаря ти много , това исках да разбера ще сменя батериите че днес цял ден с пръскалките и помпички си играх в крайна сметка след толкоз мъка вече си имам перфектно работещи пръскалки 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...