Jump to content

Осветление купе и багажник

CHILIEV

Recommended Posts

Привет на всички.

От скоро имам едно А4 95 год.

Плафона в купето светва само при отваряне на задните врати. Гледах за бутончета на предните врати - няма и не личи да има отвори за такива. Не ми се вярва да е така фабрично, как да накарам тоя плафон да светне и при отваряне на педните врати? Има ли някаква хитрина да го накарам да светва , още при отключване с дистанционното?

И още - плафона в багажника светва само, когато е тъмно. Колата няма доработки (поне не знам да има) има ли фабрично някакъв датчик за светло, за да знае кога да пали?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пръскай известно време с ВД спрей в бравата на вратите там е датчика за предните врати :) при мен така тръгнаха.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бравата предполагам имаш предвид дръжката за отваряне... или самия затварящ механизъм?

Редактирано от VBI
Цитиране на предходно мнение!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пръсках яко ама не тръгна нищо. Има някаква кутия там, до механизма (втората снимка. Първата е на патрона)  Тя за какво е?

Друго интересно - както споменах осветлението в багажника не светва, но за сметка на това светва плафона в купето при отваряне на багажника. Плафона в багажника свети само когато е тъмно. При вас така ли е? 

IMG_1120.JPG

IMG_1122.JPG

Редактирано от CHILIEV
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
  • Create New...