CHILIEV Публикувано 23 Септември 2016 Доклад Share Публикувано 23 Септември 2016 Привет на всички. От скоро имам едно А4 95 год. Плафона в купето светва само при отваряне на задните врати. Гледах за бутончета на предните врати - няма и не личи да има отвори за такива. Не ми се вярва да е така фабрично, как да накарам тоя плафон да светне и при отваряне на педните врати? Има ли някаква хитрина да го накарам да светва , още при отключване с дистанционното? И още - плафона в багажника светва само, когато е тъмно. Колата няма доработки (поне не знам да има) има ли фабрично някакъв датчик за светло, за да знае кога да пали? Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svetoslav Yordanov Публикувано 23 Септември 2016 Доклад Share Публикувано 23 Септември 2016 Пръскай известно време с ВД спрей в бравата на вратите там е датчика за предните врати при мен така тръгнаха. Sent from my iPhone using Tapatalk Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CHILIEV Публикувано 23 Септември 2016 Автор Доклад Share Публикувано 23 Септември 2016 (Редактирано) Бравата предполагам имаш предвид дръжката за отваряне... или самия затварящ механизъм? Редактирано 11 Октомври 2016 от VBI Цитиране на предходно мнение! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svetoslav Yordanov Публикувано 23 Септември 2016 Доклад Share Публикувано 23 Септември 2016 Самият механизъм не дръжката Sent from my iPhone using Tapatalk Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CHILIEV Публикувано 23 Септември 2016 Автор Доклад Share Публикувано 23 Септември 2016 (Редактирано) Пръсках яко ама не тръгна нищо. Има някаква кутия там, до механизма (втората снимка. Първата е на патрона) Тя за какво е? Друго интересно - както споменах осветлението в багажника не светва, но за сметка на това светва плафона в купето при отваряне на багажника. Плафона в багажника свети само когато е тъмно. При вас така ли е? Редактирано 23 Септември 2016 от CHILIEV Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts
Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате
За да коментирате, трябва да имате регистрация
Създайте акаунт
Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!
Регистрация на нов акаунтВход
Имате акаунт? Впишете се оттук.
Вписване