Jump to content

Централно - плафон


KaHa5uC

Recommended Posts

Здравейте на всички имам няколко въпроса . Та значи отначало централното си работеше на 100% . Но след това започна да прави следното спираше да работи и плафона в колата не светваше след това тръгваше от само себе си и разбирах по плафона (а това ставаше докато карам и някоя врата не беше затворена както трябва )  и той светваше и като заключех и отключех си работеше и като изгася колата и отворя врата пак същото нищо не работеше . След това спря тотално да работи.  Казаха ми че кабели на централното минавали под килима и били в купом вързани заедно но от времето от влагата тая спойка се разпадала и от там можел да е проблема днеска си поиграх намерех ги вързах ги на ново и ги изолирах много добре но ефект нямаше . Някой може ли да помогне как да го оправя че е много дразнещо .ю

 

П.П. 1 - Погледнах и бушоните здрави са .

П.П. 2 - Много се надявам да сте ме разбрали 

П.П. 3 - Колата има оригинална аларма но е разкачена и не съм я закачал.

Редактирано от KaHa5uC
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако колата ти е а4 от подписа,защото не си споменал за каква кола става въпрос. Погледни си вакум помпата в задния десен калник се намира. Отвори я и виж за студено спойки или я закарай на някой електричар да я прегледа. И ако не може да се оправи си търси втора ръка :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Става дума за ауди А4 Б5 1.8 Т куатро АЕБ 97г . Вакум помпата си работи перфектно но за студено спойки не съм гледал утре ще погледна ще снимам и ще кача 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Ето малко снимки само не ми бе ясно тоя жълтия маркуч за какво служи ? Не съм го замервал защото нямам  нужния инструмент . Като откачих червения маркуч с много духане и дърпане видях как се отварят и затваря вратите но до там смятам събота да отида до някой еладжия да го замери и да видим той какво ще ми каже .

 

Също така свалих корите на вратите и съм огледал всички кабели един по един не намерех нито прекъснат нито някой разпоен !

IMG_20170320_181706.jpg

IMG_20170320_182310.jpg

IMG_20170320_182838.jpg

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...