POPCORN

Питане относно спортни пружини

Recommended Posts

Здравейте колеги. Решил съм леко да сваля колата, защото тоя луфт от гумата до калниците ме дразни много. Все едно съм багер. В момента съм с 17-ки джанти и съм с нормално окачване.Ясно ми е ,че ако сложа спортни пружини ще вози по-твърдо.Това няма смисъл да се коментира. Гледам,че има доста видове размери. Има 30 на 30 има 45-50 на 45-50 . Честох доста теми и някои хора пишат,че 30 на 30 нямало голяма разлика.А пък ако няма да има видима разлика не мисля въобще да се занимавам.Мерих от калника до гумата имам някъде към 60 та сигурно и нагоре.Ако взема 45-50 отпред и 45-50 отзад мсиля,че ще има някаква осезаема разлика.Въпроса е като седнат няколко човека в колата да не стане някой гаф.Все пак не обичам такива чак простотии.Иначе твърдото возене не ме плаши .Карал съм такава и знам за какво иде реч.Всякакви мнения и съвети са добре дошли :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Вземи си оргинални моето седеше доста добре със  S-line 

  • Спортно Ambition (15 mm по-ниско от стандартното, спортно и твърдо): По подразбиране за подмодел Ambition. От МГ 2005 обаче се предлага опционално и стандартно окачване за подмоделите Ambition.
  • Спортно S-line (25 mm по-ниско от стандартното, спортно и още по-твърдо): По подразбиране за всички с външен S-line пакет.

Share this post


Link to post
Share on other sites

,,Да и аз това се чудих дали да не взема оригинални. Значи едното е 15 а другото 25 . Е тия 45-50 на H&R ще дойдат много ниски тогава а уж в сайта им четох че става за всички А3 от 2004 до 2012

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.