Jump to content

Alpine INE-S900R


NNikolow

Recommended Posts

Здравейте колеги.

В колата имам ръчно интегрирано Alpine INE-S900R - Manual, обаче няма инсталирано нищо. В такъв смисъл, че в главното меню ми е отключено всичко БЕЗ опцията "Navigation". Занимавах се преди няколко месеца да "инсталирам дисковете", обаче безуспешно. Единствено в момента ползвам да си пускам някакви mp3-ки чрез USB и AUX. 

Правя запитване дали, някой се е занимавал със същата система, за да ми даде насочвания. До колкото четох в Manual-a трябвало някакви кодове, сайтове и прочие, а до колкото се сещам, сайта за регистрация описан в книжката беше вече невалиден.

Също така се интересувам под какъв формат се подкарва видео на това alpinе на флашка. Пробвах да кача различни видео формати от сорта на .avi, mp4, .mov и прочие, но уви ги изкарваше като "Неразпознат формат". Предполагам, че през флашка не поддържа видео, а само от ДИСК - Цъкни ме нежно!

До колкото виждам в опциите има и вариант за видео-парктроник. Интересувам се към кого да се обърна в района на Варна за инсталация и настройка на парктроника върху alpine-то.

(Нямам намерение да давам 400 лева за описаният аксесоар - видео парктроник в сайта на alpine!)

И не на последно място самото Alpine се включва само и единствено на контакт (и запален двигател съответно). Дали ще е удачно да се направи да се пуска само от "Source" бутона, независимо дали е на контакт или не. (Идеята ми е да мога да си слушам музика и гледам клипове без да съм дал на контакт или да съм запалил). Дали "гълта" доста "ток" самата системка..хмм

Извинете ме ако съм сбъркал раздела на темата.

(Audi A4 B7)

 

Благодаря за вниманието!

Редактирано от NNikolow
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...