Jump to content

А3 бкд 2.0тди Картерни газове (маслени пари)


Lazarin

Recommended Posts

Здравейте, отскоро съм притежател на колата от заглавието.

Имам въпрос свързан с картерните газове. За последните няколко дена изчетох всичко свързано с този двигател на 3 езика, и едвам вчера в форума на шкода и vw, намерих частична информация отностно филтъра за картерни газове. Въпросът ми е някой знае ли със сигурност дали този филтър (мембрана) е част от капака на главата? Проблемът при мен е че има изявени маслени пари и картерни, и от всичко което изчетох има вероятност този клапан/филтър/мембрана да е запушен. и доколкото разбирам това би бил малкият дявол. колата няма никакви осезаеми признаци за какъвто и да е проблем. не харчи масло, върви добре, разхода е в норма. Наскоро чистих егр и дросел. направи се и адаптация. 

 

Благодаря и успешен ден

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре, от порше потвърдиха че филтъра е в капака.. цената му обаче е неземна... никъде не намирам такъв не оригинален.. ако някой може да даде съвет къде може да има подобна резервна част, ще съм благодарен .

ОЕМ: 03G103469R /  03G103475. има няколко номера за същия капак. не съм сигурен кой е точно моя.. но поне на вид изглеждат 1:1.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...