bega4kata123 Posted December 8, 2019 Report Share Posted December 8, 2019 (edited) Здравейте, не знам дали е проблем с ДПФ филтъра, но нали кола с оборудван ДПФ не трябва да цапа ауспусите и да припушва черно от време на време? Виждал съм леко почерняване, но при мен си е плътно черно и след като ги измия до блясък отвътре до 2 дни пак са доста черни? При вашите 170 пд пак ли е така? дпф трябва да си стои не изглежда да е търбушен или да е отварян поради някаква причина.Също така не ми е правил проблеми с лампи итн влиза си в регенерция и така!... Ето и снимки. Edited December 8, 2019 by bega4kata123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
POPCORN Posted December 29, 2019 Report Share Posted December 29, 2019 Не би трябвало да в така. Качвал ли си я на диагностика колата ? Да видиш стойностите на ДПФ-а ? Кога за последно е правил регенерация ? Турбината гледали ли сте я за луфт ? Като цяло диагностика на колата праввена ли е ? Масло харчи ли ти ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bega4kata123 Posted January 3, 2020 Author Report Share Posted January 3, 2020 (edited) Ето стойностите.Влиза уж в регенерация ама ми казаха че може и да не е спрян като хората. Харчи малко масло. Edited January 5, 2020 by VBI Цитирането на предходно мнение е в разрез с правилата на форума! Link to comment Share on other sites More sharing options...
POPCORN Posted January 3, 2020 Report Share Posted January 3, 2020 (edited) сигурен ли си ,че софуерно не ти е изключен дпф=а ? Edited January 5, 2020 by VBI Цитирането на предходно мнение е в разрез с правилата на форума! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts