Jump to content

Багажника ту заключва, ту не - б5 фейслифт


Вескооо

Recommended Posts

Здравейте, изчетох доста теми с проблеми по централното, но не видях като моя. Всички вакууми работят - по врати заключване/отключване, копчетата на багажника, които го отварят. Модула за ценралното си е за фейслифт. Проблема, е че съвсем на случаен принцип багажника отказва да се заключи. Ту заключва, ту не. Тоест тези копчета на багажника (вакуумните) продължават “да работят” и при заключено положение. А като цяло заключването на багажника е просто “изключването” на тези копчета - цъкат, но няма вакуум. Когато не успее да заключи,  модула на централното вие продължително 10 -15 сек все едно не може да направи вакуум, вратите обаче се заключват мигновено. Свалих кората на багажника откъм рег. номер гледам, там не вървят шлаухки за въздух, а само жици. Това ме узадачи още повече. Изглежда там не отива въздух/вакуум от модула, а той вие на умрелачка? Някой с идеи? Благодаря.

Редактирано от Вескооо
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

Здрасти колега, ами капачката на резервоара също заключва без проблем. Чудех се дали е възможно нещо да лъже колата, че не е заключила и модула затова да вие/да не изключват копчетата на багажника?

Редактирано от Вескооо
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...

И аз имам същия проблем и ще се радвам да чуя решението му. Ако си я оставил навънка и мислиш че може някой да я открадне заключи я механично( врътни ключа надясно).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...