Jump to content

Програма за диагностика и още нещо


Recommended Posts

Здравейте на всички.

Който се интересува от "по-специални" диагностични функции за Аудито си може да види информацията на http://vag-info.com/ :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво означава -"по-специални"? Не виждам, кой ще тръгне да експирементира по собственото си Ауди на скромната цена до 5000 Еуро .Според мен ,от това трябва да се заинтересуват едни други специалисти...! Та с описаните тук възможности (извличане на пин кодове ,манипулиране на ключове,трансподери и имобилайзери ,манипулация на километражи и други ,все хакерски техники) може да си откраднете произволно избраният от вас автомобил от ВАГ групата...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"По-специални" означава точно това. Защото ако недай си боже си загубиш ключа ще те питам за колко време ще ти дойде нов ключ от Ауди - и за колко пари.

Не знам до колко си обърнал внимание, но програмата не струва 5000 евро. Има си базова версия, която има всички стандартни диагностични функции, оттам нататък допълнителните функции се доплащат. Нека оставим това кой какво иска да експериментира със своето Ауди на човека да си прецени.

И последно - не съм съгласен, че това е програма за крадци - по тази логика производителите на шперцове и ключарите също подпомагат крадците, понеже им предоставят инструменти за отваряне на всякакви врати.

Аз лично съм доволен от тази програма и затова реших да споделя тук.

Лек ден.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А дали няма да си прееба кабела, който работи само с вагком версия 311.х?

Тази програма не е ВАГКОМ! Недей да пробваш, защото наистина може и да го пре...!

Това си е отделна програма, която има всички опции на ВАГКОМА, че и нещо отгоре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...