Jump to content

Превоз по направление София - Бургас и обратно


Recommended Posts

Здравейте колеги и колежки,

Поради новата ми работа ще ми се налага често пътуване по направлението София - Бургас (горе долу по веднъж на 5 - 6 дни). Предлагам превоз на пътници(до 3 човека) и не много големи товари (събиращи се в ауди А4 седан). Цената на услугата ще зависи от това какъв е пакета или колко човека ще пътуват, но ви гарантирам, че ще са наполовина по ниски от цените на куриерите и цените на автобусните билети. Гарантирам сигурността на превозваните пратки и пътници.

Ще пускам в темата всяка дата на която ще пътувам. Предпочитам за връзка да използвам email - k_kunev@abv.bg или лични поради невъзможността да отговарям на всеки телефонен разговор, но все пак телефона ми е 0887/626825 Калоян.

първата дата на пътуване ще е 25.03.2011г. между 8 и 9 часа сутринта от гр. София до гр. Бургас. 3 свободни места за пътници или товар.

Редактирано от kunev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

Следващото ми пътуване от Поморие до София ще е на 15.04.11 Петък, около 15:00ч ще мина през Бургас.

А от София до Поморие ще пътувам на 19.04.11 Вторник, в 8ч сутринта ше тръгна от София и около 12 и 30 ще съм в Бургас. Максимум 4 свободни места или багаж. За цената ще се договорим. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Следващото ми пътуване от Поморие до София ще е на 28.04.11 Четвъртък, около 15:00ч ще мина през Бургас.

А от София до Поморие ще пътувам на 02.05.11 Понеделник, в 8ч сутринта ше тръгна от София и около 12 и 30 ще съм в Бургас. Максимум 4 свободни места или багаж. Цена за пътници или багаж по договаряне.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще пътувам отново на 02.05.2011 от София за Бургас. тръгване от София между 9 и 10 часа сутринта. За връзка с мен на лс или email: k_kunev@abv.bg :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...
Публикувано (Редактирано)

Ще пътувам в петък 15.07.2011 сутринта от София до Бургас. Тръгвам в 8ч от бул България. Пристигам в Бургас в 13ч. Имам 3 свободни места. Цена на човек 10лв.

Редактирано от kunev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 weeks later...

След малката отпуска пак съм на пътя. Тръвам утре Петък 05.08.2011 в 14ч от Бургас. Колата е празна така че ако някой желае да заповяда. Цена на един човек до София 10лв, до Стара Загора 5, до Пловдив 7. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Забравих да допълня, че на 09.08.2011 пътувам от София към Бургас. Ако има мераклии за морето да казват. Тръгвам сутринта в 8 от бул. България. Цените са същите.

Поздрави. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...