Jump to content

Cvetan_

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3 8PA 2.0TDI 2005

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Cvetan_'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ахаа, не предполагах че има чак такива екстри като дневни светлини това ауди? Сигурно ли е това??? Точно си мислех дали някой преди мен не са го спирали твърде често за непуснати фарове и да ги е вързал така Набелязал съм покупката на кабел, та другата седмица може и аз да съм тоя някой с VCDS, прави сте колеги, че без него няма смисъл да се чудя на сляпо. Благодаря.
  2. Да ъпна аз поредната тема за светлини... Днес случайно забелязах, че фаровете светят само при контакт без завъртян ключ и не мога да ги изключа точно като първоначално описаното от автора на темата. Обаче тествах ключа за фаровете без колата да е на контакт (ключа ми е в джоба) като го завъртя на отворена врата светват и се включва пищялката да ме предупреди че съм ги забравил и акумулатора ще замине. Съответно веднага го изключвам и фаровете загасват и пищялката спира. Това достатъчен тест ли е че ключа е наред и къде бих могъл да потърся проблема? Нещо на тая кола светлините и са тотал щета май... (Друго и да има още не съм го забелязал поне ) Благодаря.
  3. Cvetan_

    Светлини за номер

    Днес сложих нов бушон, но за голямо съжаление нямаше ефект - все още не светят.. В тези 99% ми беше надеждата, че горе-долу до смяна на бушона ми стигат познанията Това реле дето е следващият 1% как мога евентуално да го проверя наред ли е? Edit: не знам има ли някакво значение, но плафончето в жабката също не свети, НО пък в багажника гледах че си свети - единствено там. Благодаря.
  4. Cvetan_

    Светлини за номер

    Като остане време ще гледам бушона значи тия дни, че както се видя по въпроса със задния номер не ми е най-приоритетната работа в тая жега От темата за общата информация виждам че е номер 15 и 10А, ще купя един такъв направо като минавам покрай подходящ магазин и ще го сменя, няма какво да гледам стария предварително мисля. Благодаря.
  5. Cvetan_

    Светлини за номер

    Имам напредък - намерих днес нов десен плафон с обикновена крушка, реших вместо да рискувам да чегъртам запоеното с жиците, та да изчистя контактите (кой знае дали нямаше да се счупи нещо) използвах жичките и ги увих колкото мога около контактите на плафона И вече нямам грешка за Number plate light, нито картинката за изгоряла крушка Обаче - въпреки че няма картинка за изгоряла крушка, вътрешните плафони в купето не светят Нито предния, нито задния Та пак опирам до обещанието Ви, колега - къде да им търся проблема на вътрешните да оправям да не ме дразнят? Благодаря.
  6. Cvetan_

    Audi A3 8P - VCDS

    Колега, благодаря, ама тоя най-скъпият бре Вярно 2017 последен модел пише, ама мойта е 2005 и без това. За сега го намерих май същия за 50лв, някакво с мнение за тия по 20-30лв в обавите някой става ли? Те са ми най-предпочитани ако вършат работа
  7. Cvetan_

    Audi A3 8P - VCDS

    Някой може ли да ме насочи от къде в България мога да си купя най-евтино кабел и какъв точно, за да ползвам софтуера (с компютри се оправям добре, за разлика от колите ), като да е сигурно че върши коректно работа съотвения кабел? Благодаря.
  8. Cvetan_

    Светлини за номер

    Аз във вас не се съмнявам, само в себе си За сега напредък никакъв Тези плафони дали биха ми решили проблема със светлините на номера - https://www.olx.bg/ad/smd-ledled-plafonikrushki-za-registratsionen-nomer-audiaudi-ID62cnG.html#0d85a8ef61 , как мислите? А пък след това ще мисля и за интериорните..
  9. Cvetan_

    Светлини за номер

    Колега, дано не ми даваш напразни надежди с това обещание Надявам се да ги нагласиме някак, само кажете как Благодаря.
  10. Cvetan_

    Светлини за номер

    Винтовете са много изхабени и трудно свалих десния, левия е още по-зле - искаше ми са да го отворя точно за да видя каква е крушката, но не ще. Някъде четох за колеги дето чак са разпробивали точно тия винтове... Та нямам представа лявата крушка каква е, не свети ярко, та си мисля че може и да е обикновена. Иначе в десния дето отворих жичките са къси и не се вижда нищо друго запоено към тях. То и тия в купето не ми светят... ама исках първо да разкарам грешката за NUMBER PLATE LIGHT и после тях да видя.. абе закъсал съм го от към лампи яко, а от електроника не разбирам xD Както и от коли.. xD Поне върви към момента
  11. Cvetan_

    Светлини за номер

    Да ъпна темата със снимка на инженерното решение, което открих под десния плафон.. Излиза ми грешка NUMBER PLATE LIGHT, лявата свети, след голяма борба с износения винт на дясната открих че има запоена за жици крушка зад видимо счупеният плафон. Лошото е че не свети, изглежда ми лед, явно изгоряла? Каква крушка по спецификации да потърся и удачно ли е да намеря някой с поялник (че нямам и никога не съм запоявал) пак така да си карам или да търся плафон нов да купувам, като малко ме притеснява ще му паснат ли контактите след тая самоделна интервенция със запоени жици... От темата разбирам, че колегата @bsdnikolov продава хубави крушки, дали може да се помогне с нещо като за моя особен случай? Благодаря.
  12. Здравейте, от време на време се появава досаден проблем - знам че е нормално при даване на контакт да ме предупреди че Passenger airbag ON и го изписва на дисплея. Проблема е, че от време на време докато си карам почва да пищи и да сменя през секунда-две съобщения за Passenfer airbag ON и OFF, тоест ту е ON, ту OFF и на всяко превключване пищи еднократно и много дразни. Ключа дето е в жабката никога не съм го пипал, все си е бил завъртян на ON, защо аджеба може да се бъгва така понякога и ту да се включва, ту изключва тоя еърбаг?? Единственото ми предположение за момента е, че като побутна жабката отдолу ми се струва леко паянтова, тоест мърда - да търся ли някъде там около ключа за еърбага нещо дето прекъсва/дава контакт като друсне някъде колата примерно или друг съвет моля, освен обичайният - ходи на диагностика?? Благодаря.
×
×
  • Create New...