bsdnikolov

Members
 • Content Count

  5,964
 • Joined

 • Last visited

About bsdnikolov

 • Rank
  BSD
 • Birthday 12/11/1980

Друго

 • Kaра
  A3 8PA 2.0TDI DSG

Контакти

 • Website URL
  http://vagretrofits.com/

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  София
 • Interests
  Електроника

Recent Profile Visitors

30,546 profile views
 1. Не, не може.
 2. Здравей. Не е нужно. С другия ключ, ще имаш опцията да изключваш дневните като функция. Ти ли ретрофитна онзи ден при Митко?
 3. Здравейте, имам проблем с таблото на Audi A3 8L и от прочетеното във форума останах с впечатлението, че евентуално бихте могли да помогнете. Ако е удобно дали може да дадете телефон за връзка или някакъв друг контакт за връзка, благодаря предварително. 

 4. здравей имам проблем с километража на ауди а4 б6 1.9 дизел пуснах тема във форума и ме насочиха към теб може ли един телефон за контакт за да се чуем и да ти обясня че е дълго за писане 

 5. Здравейте. Имам проблем с не коректно отчитане на температурата на таблото. Стрелката отчита 110-120 градуса а реално е  90 градуса. Като почукам таблото стрелката се връща на 90 градуса. А когато е студена и дам на контакт показва 70 градуса. Колата е ауди а3 1.9 тди 131 кс. 2002 год. Може ли телефон за връзка.

 6. Здравейте колега. Ако е изключен изцяло имобилайзера на а3 може ли да се сложи директно табло от с3? Или въпреки това има допълнително обучаване,

 7. Ако на диагностика дава грешка терминал S, клеморед. Само нов и оригинален. 120 лева е.
 8. Ако на диагностика дава грешка терминал S, клеморед. Само нов и оригинален. 120 лева е.
 9. Здравей, видях че се занимаваш с ремонт на RNS-E 8E0 035 192. Дали би могъл да попмогнеш за моят проблем.

  Той е, че навигацията се опитва да включи, излиа начален екран за по-малко от секунда и след това изключва. Това стана след като правих настройки през VAG COM, вероятно не се бе качаило всичко, извадих захранващия кабел на навигацията и вече е в това състояние :( . Знаеш ли решение на този проблем? Благодаря!

 10. Ти провери ли, дали не са счупени пластмаските, които отговарят за това. Мнооого чест дефект е при двувратите 8Р-та. Почти на всичи им е счупено. А новото е без пари, ~3 лева.
 11. Здравей. Отговорът зависи от текушото ти оборудване на колата. Ако си с автоматична скоростна кутия и съответно с пера на волана, няма да ти трябва да подменяш модули. Но, ако си с ръчна скоростна кутия, на 99% ще трябва да подмениш Steering wheel модула си с 8P0953549E или 8P0953549F. Останалото е лесно. Трябва ти лостче за темпомат с номер 8P0953513B, нова долна кора (или твоята да се изреже по лоста), мултиволан с подходящия кабел за А3 8Р (или да се пренареди този с който ще купиш волана, ако не е от А3 8Р) и накрая адаптиране и кодиране на темпомата и мулти-волана с VCDS.
 12. Здавей,

  Писах в форума за този порблемен дисплей .

  И ми казах да се обърна към теб.

  Монтажа и демонтажа колко време отнемат и ти дали се занимваш с това?

  Съответно колко пари би ми изленало да се взема нов дисплей + демонтаж и монтаж.

  Благодаря предварително :)

  123.jpg

 13. Ето какво получаваш: colormfa_b31_en.pdf Директна покупка от руснака е приблизително 400 лева. За монтаж взимам 150 лева. По цената за монтаж, предполагам се ориентираш, че не е лесен монтажа.