bsdnikolov

Members
 • Content Count

  5,949
 • Joined

 • Last visited

About bsdnikolov

 • Rank
  BSD
 • Birthday 12/11/1980

Друго

 • Kaра
  A3 8PA 2.0TDI DSG

Контакти

 • Website URL
  http://vagretrofits.com/

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  София
 • Interests
  Електроника

Recent Profile Visitors

28,548 profile views
 1. Аз я пускам през EEPROM-a. Така е бързо и лесно.
 2. Табло от 2006-та на горе. На таблата има година на производство на етикета.
 3. Искаш да имаш FIS. Примири се, че под 200 лева за тази манипулащия, няма да слезеш. Това е при късмет. Може и на 300 да отидеш.
 4. Нямаш FIS, а само "лампички". Сменя се цялото табло.
 5. Защо не направиш една снимка на таблото и не я качиш тук. Странно твърдение е, да имаш дисплей с неактивен борд на 8Р ръчка. Според мен, таблото ти няма FIS.
 6. Автоматик ли си? Ако си, това обяснява защо имаш табло с дисплей, но си с деактивиран бордови компютър. Ако е така (тоест, наистина имаш дисплей, а не лампички), мога да ти го активирам и да виждаш "разход на гориво, км оставащи и т.н. ".
 7. bsdnikolov

  Bluetooth module

  https://www.olx.bg/d/ad/wefa-usb-interfeys-s-vgraden-bluetooth-4-0-za-vw-audi-skoda-seat-CID360-ID83yFM.html#af3998206b При поръчката ще те питат, с 8 или 12 пинова букса го искаш. Правилният отговор е 12 пинова. Постави си точно това, няма да съжаляваш.
 8. Да, монтиран е успешно и колегата си кара 8Р-то с него вече година. Има няколко дребни (но дразнещи) бъга за доизчистване, но се наложи да прехвърля вниманието си над новото си жилище и замразих всичко странично. Сега, след като се пренасям вече, ще подновявам работа съвсем скоро. Предполагам, с руснака ще изчистиме тези дребни неща за 2-3 дни. Остана само, да направи закъснение от 10-тина секунди след палене на чека за температурата на двигателя (да има време да пристигне и този пакет) и да добави грешката за свършила течност за чистачки, която не знам защо твърдо се е запънал и не я добавя (при разговорите ни, се прави че изобщо не е чул за това). И да сглоби финалния вариант, на база на експерименталните фърмуери които ми спускаше. Общо взето, неговата работа е почти готова. А яз от своя страна, поех ангажимента да напрявя туториал на инсталацията, за да добяве 8Р към официално поддържаните коли.
 9. Щом ще сменяш поплавъка, не те интересува парт номер. Аз се отказах от този ретрофит. Към мен пътува един брой ColorMFA. Направо него ще сожа.
 10. Здравейте, имам проблем с осветлението на номера. Колата е ауди а3 - 2008г. Не работят и двете светлини, но не мога да разбера от къде идва проблема. Крушките не са изгорели, но не светят. Видях във форума, че може да помогнете. От София съм, мога да докарам колата да я погледнете. Благодаря.

  1. bsdnikolov

   bsdnikolov

   Здравей. Обади ми се. Телефонът ми е 0899771570 - Пламен.

 11. Добър вечер интересувам се от

  Audi 8P needle sweep

  Може ли да ми помогнеш с активирането на екстрата?

  Карам Ауди А3 8п 2007

  Живея в София мога да дойда на място. Благодаря!

 12. Всеки един кафяв кабел е маса. Тоест, където видиш кафяв кабел, към него можеш да ги вържеш.
 13. Дръжката смени, микре такова няма да намериш.
 14. Дръжката. В нея има едно микре, което с времето се износва. Но дава сигнал за отваряне.
 15. Ако се поровиш из архива на този подфорум, ще забележиш, че е правено вече. Има цяла тема с опикание на всичко (чак до жилоно на предния капак, който също се оказва на края че се сменя). По спомени, на колегата тази интервенция му стъпи около 4-5 к лв.