Jump to content

Kaloqn8508

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi a6

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Kaloqn8508's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, колата е а6 4ф 3.2 фси глъхне, прекъсва и т.н. имам грешка N276 или още P2296 това е регулатор на горивната помпа за високо налягане, замених я с чисто нова помпа и грешката не изчезна и колата се държи по същия начин. Някой ако се е сблъсквал с подобен проблем моля да пише.
  2. Здравейте колеги, колата е а6 3.2 фси 2005 прекъсва, глъхне, както работи нормално започва да работи на три цилиндъра, на диагностиката излиза регулатор на налягането на горивната помпа или N296 P2296 някой да се е сблъсквал с този проблем? Само регулатор сменя ли се или цяла помпа? Може ли да е някъде другаде проблема и да ми изкарва тази грешка?
  3. Да имах и такава грешка, но я изчистих и не се появи пак.
  4. Здравейте колеги колата е а6 3.2 бензин от няколко дни прекъсва ужасно и не върви. Сутрин като я запаля студена цялата се тресе и ако не и подам гас гасне като загрее става по добре но при подаване на гас глъхне. Прочетох грешките с ваг и ми излезе това: Възможно ли е да е от този регулатар?
  5. Kaloqn8508

    Парктроник А6/4F

    Страничен, десен ми прави проблем Значи за да го махна първо трябва да сваля цялата броня?
  6. Kaloqn8508

    Парктроник А6/4F

    Значи за да го махна първо трябва да сваля цялата броня?
  7. Kaloqn8508

    Парктроник А6/4F

    А как се маха този датчик?
  8. Двигателя има два кода единия не става вобще да се газифицира, другият става трябва да започва с auk... Газова романо 2150 лв. и си свиркаш и си караш.
  9. Kaloqn8508

    Парктроник А6/4F

    Здравйте колеги, един от предните ми датчици на парктроника не жужи и съответно не ми работи парктроника в повечето случеи. Но понякога се оправя за около ден, че въпроса ми е датчик за смяна ли е това или някое кабелче или връзка?
  10. Благодаря! За ръчната ми излиза parking brake multifikation
  11. Здравейте колеги, ABS/ESP не ми работят и ми излиза грешка за ръчната, лампите на таблото за ABS/ESP не светят само при стартиране на двигателя ми изписва на фис дисплея ABS/ESP Seen owner menual и нещо от този род, че въпроса ми е това датчик за смяна ли е (G201) или самия модул, как мога да разбера и къде се намира този датпик/ модул? Благодаря предварително!
  12. Kaloqn8508

    не пали

    Колега днес имах същия проблем с една диагностика на VCDS се отключи волана и за сега всичко е наред!
  13. 3.2 fsi Незнам някакви идеи как да разбера да не е от там?
  14. Незнам някакви идеи как да разбера да не е от там?
  15. Гледах, има си. Каква е тази ролка, къде се намира да я проверя? Аз моя не съм го пипал, до сега нямаше проблем, а и като загрее шума изчезва.
×
×
  • Create New...