Jump to content

dobri 1 8 TQ

Members
  • Мнения

    119
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно dobri 1 8 TQ

  • Рожден ден 23.10.1988

Друго

  • Kaра
    audi a4 1.8 TQ

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    lovech

dobri 1 8 TQ's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. А само Емблемата Куатро която е на нея даваш ли я и какви пари понеже само тя ми трябва!
  2. колега решетката на капака имаш ли я и каква цена?
  3. Казанчето на чистачките имаш ли ги с моторчето и каква е цената?
  4. А колеги да попитам с обслужването на мотора как стоят нещата? Със верига ли е този мотор или е подобна на 2.5 тди ситуацията?
  5. Явно мотора ще излезе корав, от разбраното до момента с тази разлика, че ще е по-скъп за поддръжка от 1.8т понеже е 6-так. И от към разход на бензин ще е по различно с около 1-2л+ А извън градско ми е интересно под 10л/100км дали ще слезе този автомобил?
  6. Здравейте колеги, какво може да ми каже някой срещал се със такъв автомобил. Интересува ме най-вече моторът добър ли е като цяло и какви разходи на бензин дава този 6-так . Другото като купе и ходова част ми е горе-долу ясно понеже карам А4 Б5 1.8Т и няма кой знае какви иновации като цяло. Така че нека който има някакво мнение за този автомобил да сподели.
  7. А иначе става ли тази смяна със платен маховик от някой друг модел ауди на а4 1.8т просто за информация питам някой ако може да каже!
  8. Ами и на мен изобщо не ми се занимава със разни такива изпълнения понеже съм купил комплект феродо+притескател+лагер ЛУК. Но малко се притесних днес сьс този факт че е опуснал притескателния диск и за това се допитвам какво е възможно да се направи.
  9. Понеже феродовия не е много износен а ние очаквахме да е отървал той поради липса на феродо. Майстора ми каза че е опуснал притескателния и има голяма вероятност като сложа новия комплект съединител да отърве отново затова ме посъветва да пробвам да направя така със платен маховик и притескател от нещо друго и с коване на керамика на моя феродов диск. Та това ми е мисълта дали може да се направи това нещо или ще се вкарам в някой филм.
  10. Колеги закарах си колата да ми сменят съединителя и след като я разглобиха се оказа че ми е отървал притескателния диск, феродовия си е горе долу добре имайки предвит че колата е на 16 години и това е най-вероятно оригиналния съединител. Майстора ме посъветва да си търся плътен маховик и притескателен диск от ауди 80,б4 или нещо от сорта, но да е също от куатро и диаметъра на мах. и притескателя да са 228мм като на моето, понеже вероятността да опусне новия съединител е голяма. Впрочем колата ми е ауди а4 1.8т куатро и е със чип, но нищо друго не е правено по нея. Та може ли да каже някой какво мисли по този проблем и всъщност дали е възможно да се направи такава (трансплантация) така казано Спешно ми е ако може някой да помага!!!
  11. Ами да аз попринцип не сьм от тези дето правят стартове постоянно. Но дойде ли зимния сезон нещата стават малко по различни.
  12. Преди около 6-7 месеца се реших да си препипам малко колата и по точно компютъра. Един местен агент ми направи чип от който за сега съм доста доволен, но проблема е там че съединителят ми се предаде преди около месец. Въпроса ми към вас колеги, който сте се сблъсквали с подобен проблем, а съм сигурен че доста от вас са го правили, е какъв съединител да сложа? Колебая се как да постъпя, да сложа хубав комплект съединител от сорта Лук или Закс или да търся втори вариант, някакъв керамичен. Със сигурност със вторият вариант ще е по добре тай като ми казаха доста хора че дори и да сложа хубав феродов съединител няма да изкара много дълго време. Но проблем е че незнам какво ще ми излезе като пари един такъв керамичен съединител. Благодарен ще съм ако получа компетентни мнения по проблема ми.
  13. Продавам касетофон ауди концерт в отлично състояние. Това е модела на касетофона. Цената е 35лв. тел; 0897278382 скайп dmikovski
  14. Продавам нова ъглошлайфова машина Спарки, в комплект с ръкохватка, предпазител и книжка с инструкции. Машината не е употребявана само е изпробвана. Взимана е от завода на Спарки в Ловеч. Цената и по каталог е 160 лева без ДДС, а това което и търся аз като цена е 120лв. 0897278382;за снимки скайп понеже не мога да качвам тук dmikovski
×
×
  • Create New...