Jump to content

sgradev

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6 4F 3.0TDI

Последни посетители

554 профилни разглеждания

sgradev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте, Търся си джанти за Ауди A6, C6 алумуниеви 17-ки. От къде бих могъл да си купя някакви читави такива? Искам да сложа 225/50/R17 за зимни. Някой кара ли с такива, ако може да ми даде мнение? Хубав ден!
  2. Може да пробвам, но ми е малко съмнително, защото съм имал проблеми с трансмитери. А ти откъде си го купил?
  3. Здравейте, Искам до попитам дали някой е пробвал да стриймва музика през телефон на Ауди А6 като освен това да им възможност и през USB. Може би най-лесният вариант е с трансмитер, но съм имал проблеми с тях и не ми се иска да рискувам. Благодаря за отговорите предварително! Поздрави и хубав ден!
  4. На мен това, което ми обясниха, е че може да от каретата, понеже имам малко повече лифт там.
  5. Общо взето това, което съм обяснил. При D, S и R се получават леки вибрации. Баща ми има същата кола и при него го няма. Така че не мисля, че е нормално.
  6. Аз съм сменил абсолютно всички тампони и все още ги има тези леки вибрации.
  7. Аз нямах резултат от това. А за каретата има ли вероятност да е от тях? Аз си мисля, че като колата не е в движение може би не е от тях, но все пак.
  8. Аз може би не съм обяснил добре - включвам на "D" (да кажем) и държа спирачката и се усещат едни леки вибрации и в момента, в който отпусна спирачката изчезват.
  9. Здравейте, Наскоро си купих Audi A6 3.0TDI 232/233 к.с. 2008г. Като цяло всичко е добре, но има нещо, което ми притеснява - започват леки вибрации, когато премина в режими "D", "S" и "R" и като потегля изчезват. При останалите режими го няма този проблем. Сменил съм всички тампони и при преглед ми казаха, че няма грешки по скоростната кутия. Това, което моя майстор ми каза, е че имам малко луфт на каретата и има вероятност да е от това. Някакви идеи какъв може да е проблема и дали смяна на каретата би отстранила тези леки вибрации. Хубав ден!
  10. Здравейте, Вчера отидох и сменихме с друга стоп-машинка понеже тази беше дефектна. За сега всичко се оправи. AUDI A6 S-lineИ при мен беше така мигаха ABS и ESP и сменихме стоп-машинка. 10 - 15 мин след подмяната започна да ми мига лампата за подгрева. Като прочетох разни неща установих, че машинката има 4 крачета - 2 са за стоповете и 2 са за компютъра и тия за компютъра дават грешни стойности на компютъра и той ги интерпретира като проблем в подгрева. В последствие и майсторът така ми го обясни.
  11. Мерси много за инфото. Хубав ден!
  12. Цитиране на предходен пост! Т.е. , ако имам изгоряла свещ няма да ми индикира нищо така ли ?
  13. Цитиране на предходен пост! За изгоряла свещ постоянно ли трябва да свети?
  14. Цитиране на предходен пост! По принцип ми е роднина и до сега не съм имал проблеми от негови ремонти. До колкото знам работи с autohit и от там купуваме части каквито излязат според талона на колата. Ако знаеш каква марка трябва да е стоп-машинката ми кажи и като се прибера ще проверя. Благодаря за отговора!
×
×
  • Create New...