Jump to content

nasko_254

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    .

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

nasko_254's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Като цяло мисля,че повече ще бъде карана градско, но не мога да преценя тъй като ще ми и първа кола и не знам на къде ще ме духне вятъра Иначе за 1.9 се намират доста трудно за разлика от 2.0. А за бензиновия модел да кажем - газовото вариант ли е според теб ? Цитиране на предходно мнение!
  2. Здравейте на всички Обмислям да си купувам Audi a3 (2/3 врати) като бюджета ми е около 7000-8000 лева. Но проблема е, че не мога да преценя какво да избера (бензин или дизел). Четох доста теми и в някой се казва, че при дизеловите двигатели имало голямо опасност от пукане на глави и , че поддръжката им е много скъпа. Някой казват, че 1.9 бил по-добър от 2.0. За бензина казват, че бил много шумен и тромав и много горял. Масово по-сайтовете за автомобили се среща дизеловия 2.0 двигател. Ако имате някакъв опит. Помогнете ми с избора
  3. Здравейте приятели Решил съм да си купувам първа кола и съм се спрял на Audi A3, тъй като ми се струва хубава младежка кола.Нямам претенции дали ще е с 2 или 4 врати. И мисля, че ориентировъчно съм се спрял около 7000-8000 лева. Въпроса ми е какво бихте ми предложили като за първа кола - бензин или дизел ? (тъй като бях чувал,че дизела е бил по лесен за каране,а бензина по-лесен за поддръжка). Другото което искам да попитам е ако реша да си взема дизел, кой двигател да избера . 1.9 или 2.0 (тъй като ми казаха,че 2.0 можело да ми направи някакъв проблем). Ще съм Ви много благодарен ако ми помогнете с избора.
×
×
  • Create New...