Jump to content

Bobi4321

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a8 D3

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Bobi4321's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги проблем с а4 докоснах на късо + и - и сега няма палене свети ми одивителният на таблото и мига постоянно и не пали на компилтара ми излиза само грешка 65535 - Системата е ОК (ако неизправноста е все още на лице проверете контролният модул и приложащото окабеляване . това пише няма изгоряли бушони . Каде се намира този модул и дали модула не е самият компилтар на колата ..
  2. Bobi4321

    AUDI A8 D3 BLUETOOTH

    И аз го имам .
  3. Елементарно смени ги сам просто задните накладки имат и електрическо моторче и вадиш буксите с два кабела подаваш + и - връщаш моторчетата сменяш после обръщаш - + и си готов др всичко е като на всяка кола .
  4. Колега направи центровка на колата помпата ти е на закаснение .
  5. Bobi4321

    AUDI A8 D3 BLUETOOTH

    Колеги а каде се намира модула защото и аз имам сущият проблем !
  6. Bobi4321

    A8 4.2 D3 Menu BG

    Колеги някои знае ли мога ли да абтейтна софтуера и да вкарам български , имам вс езици но не и бг и навигацията ми гов на др език . .
  7. Колеги помогайте защото не сам в час с навигацийте , искам да попита имам DVD диск в багажника с карти на европа който си работи и показва отлично но няма българска карта има ли вариант да сложа диск с българска карта и имали такива дискове .
×
×
  • Create New...