Jump to content

swat2

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

swat2's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Утре ще пробвам да сменя един клапан, ако и с него не стане ще сменя цялото турбо с ново и ще пиша. Това е страшна гад трябва да се махне, че пет месеца съм така
  2. Майстора който и прави рем. комплект каза, че е балансирал всичко на машина. После другия само я качи на колата. В понеделник се връщам при тоя с турбото ще си задаваме въпроси. Все пак ми е дал 6м. гаранция. Те ще ми изтекът по сервизите.
  3. Не не. Като стържене на желязо е. То с това и почнах по думите на първия майстор перката ми опирала в охлюва имала луфт и от там бил шума. сега след ремонтни комплект пак ли ми опира? Даже според този с турбините ми е била много нова турбината и не било от нея. Съвсем малък луфт имало и той го бил оправил. А защо го прави на студено???
  4. Аз лично не съм слагал. Ако са слагали трябва да е било в Италия защото от там я купих. Сега направих друг експеримент. Издърпах вакума и шума го нямаше. Колата не набира върви все едно без турбо, но няма шум. Сега се питам дали този майстор стурбото да не го е само изчистил и да не е сложил никакви ремонтни комплекти, а аз да се лутам половин година. Или ако ги е сложил да е останал проблем в самата геометрия, която уж ми била добре. Доколкото знам в ремонтния комплект не влиза обслужване на геометрията.
  5. Здравейте колеги. От 5 месеца се боря с един проблем и няма майстор в София който да ми помогне. Имам АУДИ А-4 131кс.2002г. дизел. на 2 и 3 предавка, като връщаш газта имам стържене някъде от пред в дясно около турбото. И се почна.....Сваляне на турбо, ремонтен комплект, изчистен кулер, смяна на вакумите, нов егер, проба и смяна на соленоида, лаптопи живи данни сумати майстори и НЕ и НЕ и НЕ. Шумът го има и това е. Свалих катализатор НЕ. Същата работа от 1500 об. до 2500об. при връщане стърже. Няма вибрации и върви като луда, не пуши. Помагайте моля.
×
×
  • Create New...