Jump to content

Stancheff

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    шкода

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Stancheff's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Неутрализира миризмите в купето на автомобила. Включете йонизатора към запалката на автомобила. Чрез съвременната технология за обогатяване на въздуха с отрицателни йони, вие получавате приятно свеж и чист въздух. Неутрализира миризмите в купето на автомобила. Въртящата се глава е с регулируем наклон. Има LED индикатор за експлоатация и превключвател на захранването. Работи без филтър. Подобрява качеството на въздух. Йонизаторът за въздух: - намалява токсичността на въздуха - спира разпространението на вирусни инфекции - активира имунната система - премахва умората - елиминира стреса и всички негови последствия - повишава работоспособността - забавя процесите на стареене - нормализира кръвното налягане. Размери: 17 х 6 х 5 см 0886335737 http://zdrave.shopmania.biz
  2. Клипсът за нощно шофиране и мъгла позволява носене върху диоптични очила и е много добра алтернатива на стандартните очила за мъгла. Прикрепя се върху метални или пластмасови рамки като дизайна и покритието не позволяват надраскване на повърхността на очилата. Добър избор при шофиране в здрач, тъмнина, мъгла и други неблагоприятни атмосферни условия. Намалява заслепяването и смущаващите отражения от насрещно движещи се превозни средства. Вид: Унисекс Тип: мъгла и нощно шофиране Цвят: Жълт Цена: 15,90 лв.
  3. Класическата форма е запазена, като металната рамка е заменена с пластмасова. В резултат очилата за нощно виждане Спорт са още по – олекотени и удобни за употреба. С красив дизайн, харесван от мъже и жени, тези очила са специално проектирани за предпазване на очите от неприятните нощни отблясъци и да подобрят видимостта при шофиране. Много добър помощник в дъжд, сняг, мъгла и през нощта. Вид: Унисекс Материал: Метал и пластмаса Тип: Нощно шофиране и мъгла Цвят: Жълт Цена: 16,90 лв.
×
×
  • Create New...