Jump to content

Seveneleven

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi Q7

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Seveneleven's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Seveneleven

    Q7 не пали

    Привет колеги. Вече сьм хепи, запалих колата. Малко трудно щото бях сам , но стана! Благодаря на всички отзовали се! Ще питате как? Отговарям: купих си една рьчна помпичка за гориво 15€. После с неяи от една тубичка та направо през трьбите рейките докато не започна да излиза през дюзите. Разбира се дюзите разхлабени половин оборот. Малко трудно сам но стана! После стягане и как то писа колегата Мили 75 отхлабих трьбичката между двете рейки. И оттам яко ама яко вьртене с помоща на кабели и едно друго Q7. Започнаха да се виждат мехурчета в прозрачното маркуче до помпата и в един момент о, чудо! Мерси още ведньж на всички , лек уикенд!
  2. Seveneleven

    Q7 не пали

    Привет колеги. Днес пак мьки ама нищо. Някой знае ли защо не ми излиза опцията да пусна принудително помпата с ваг ком. На 35 канал ми излиза за спирачки и нямам опцията с падащото меню?! Как да я пусна помпата. Иначе сега виждам. Утре ще пробвам с развиване на трьбичката между двете рейки. Иначе от дюзите прьска , но има мнооого вьздух. Даже като изгася и продьлжава да излизат мехурчета от дюзата която сьм развил малко. Сега зареждам акуто и утре пак че много ми трябва колата! Дайте още идей и най- вече за ваг кома! Мерси.
  3. Seveneleven

    Q7 не пали

    Хайде колеги, помагайте! На канал 35 ми излиза за спирачките! На кой какал е принудителното пускане на помпата? Иначе няма никакви грешки записани! Как да пусна тая помпа по д......е?!?!
  4. Seveneleven

    Q7 не пали

    Привет на всички. Нов сьм в форума и сьм собственик на Q7 3.0 2006 година. Колата е вьрха! Сега обаче имам проблем. С приятел сменихме 3 дюзи от работеща кола , проверени, добри. Сьщите номера, сьщата година и коне 233 коня. Но проблем- не може да запалим джипа! Обезвьздушихме от дюзите вьртях ме, вьртях ме и нищо. Кьде може да е проблема? Прави ли се нещо с ваг ком след такава смяна? Какво и как? Моля помогнете! Намираме се в германия и колата ми трябва всеки ден! Ще сьм ви много благодарен! Ако е вьпрос само на обезвьздушаване пишете как точно става на този двигател! Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...