Jump to content

r1mata

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi А3

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

r1mata's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Имам чувството, че не е възможно толкова неща да се сменят по една кола....направо ме притесни...наистина ли с тези коли ме очаква такава реставрация..?
  2. Много благодаря на всички за мненията, но осмака си е класика....ще разгледам и 2.7....но което ми стори кефа....то ще е... Отново благодаря на всички..!
  3. Колеги разбирам, че са старички, сгъбени и пред финиша, но няма ли нещо сполучливо между тях....дайте някаква насока мотор, кубици и т.н. Както при книгите така и тук има бестселъри. Не прочетох нито един плюс на описаните мотори, а уж са най мощните... Дайте по оптимистично моля.... все някой двигател ще си заслужава поддръжката...
  4. Ясно, че и при двата филма е пълен.., а като разход на гориво как се справят 2.7 ците...?
  5. А спрямо 2.7 ръчка, какво би избрал...те са на същите години...но ако се ремапне има голяма вероятност да си дойдат изгубените коне по-лесно..а са и по икономични...
  6. Страшно много ви благодаря колеги, за мен бе важно да разполагам с информация за моторите, защото все още съм в колебания....,преди да се хвърля в дълбокото.... и аз мисля за да взема 2.7 мотора въпреки това, че според инфото от колегата най-горе мотора е малко по деликатен, за ремонт се сваля мотора и т.н. се надявам с повечко късмет да попадна на по-читав.... Благодаря Ви!
  7. Привет колеги..., ако може малко инфо относно ауди A6 4.2 quattro C5.., поддръжка, монтаж на газ, често срещани проблеми, разход на гориво т.н. Интересува ме при покупка от какво да се притеснявам.., ще съм ви много благодарен.. Колебая се между 2.7 битурбо и 4.2...
  8. Привет колеги, харесал съм си ауди А6 алроуд, но не съм на ясно ще мога ли да го поддържам, сполучливи ли са, какъв двигател да търся, какво да гледам като го купувам и т.н. Ако може някой да даде малко инфо ще съм му много благодарен....Насочил съм се към 2.7 Би турбо, но мисля, че ще гори доста...а за газ незнам дали ще стане и струва ли си...
  9. r1mata

    матова боя или фолио?

    има и вариант 300 - 350 лв. за фолио мат 3M 1080 Scotchprint с 3 години гранция лепи се и от непрофесионалисти.
  10. r1mata

    матова боя или фолио?

    искаш да кажеш, че най често срещания мат е черен и не се брои за екставагантен ?Въпроса е да е мат, не е задължително да е черен, интересно е дали ще имам проблеми с поддръжката на матов цвят, защото много хора казват, че е проблемен и невъзможен за поддръжка. офертата е следната 1000 лв. мат без значение цвят. 1400 лв. за металик.
  11. Привет, колеги налага ми се да пребоядисвам колата и ми се ще да е малко по екстравагантен цвят, интересувам се някой знае ли нещо за черния мат цени, предимства, недостатъци и т.н....Казаха ми че най-евтиния вариант е мат.
  12. какъв е този тест, надежден ли е, как става?
  13. проблема дойде от "power box", автомобила е шофиран с него около 10 000 км. и прецака електрониката на ГНП. Ремонтираха го (премахване на box-a), но вече турбината имало вероятност да е задръстена, още една причина за задръстването и е изолирания ЕГР клапан.Не създава проблеми, но вече няма предишната сила, разбирам, че има и от премахнатия power box, но тя умря, не може да се разбере кога включва максимална тяга на геометрията.Казаха, че могло и да бъде от нагар на дюзите (не запушени просто полу-задръстени поради "високото качество на горивото ни"), понеже мени обороти на свободен ход когато е студена. Препоръчаха ми http://www.bardahl.bg/bg/product/a/5751, но не ми се вярва затова питам някой използвал ли е нещо подобно или за някой друг съвет, иначе за дюзите може и да помага има логика.
  14. привет колеги, искам да попитам някои почиствал ли е турбо и дюзи на 1.9 тди 110 AHF, как става това, има ли възможност без да се демонтират (например с добавка)?
  15. Възможно ли е проблема да не е в ГНП ???
×
×
  • Create New...