Jump to content

lozlo81

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi allroad

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

lozlo81's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не от подгревните прекъсва и пуши бяло дори и след 10 мин. работа
  2. Загасих го хвана ме страх да го оставя да работи така
  3. Колеги карам audi allroad c5 2.5 tdi днес като се качих запали много трудно двигателя тресеше и чукаше много яко също така и пушеше много някой има ли представа какво става. Предварително благодаря.
  4. Колеги аз съм с Allroar A6 C5 2003г от една седмица сутрин намирам колата отпред легнала и от двете страни но отляво е в калника, без значение на коя степен съм я оставил вечерта. Лампата за окачването започва да мига и колата се вдига но много трудно, по някога се налага да загася двигателя и да го стартирам отново докато се вдигне отново. До сега не съм имал проблеми и не знам какво да правя, за това моля ако някой има представа за какво става въпрос с този модел нека да пише. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
  5. Колеги , разбрах че се предлагат рециклирани възглавници за ц5 . Моля ако някой знае за какво точно става въпрос да пише по темата. Благодаря предварително!!!
  6. Колега питам те за дизелов двигател?????? Освен това времето когато се състезавах по светофарите отмина Не разбра ли че ми трябва семейна кола с по висока проходимост за да мога да си ходя на вилата в планината през зимата P S От марката Ауди
  7. И кои са тия по сполучливи и по малко харчещи двигатели монтирани на Ауди А6 ДИЗЕЛОВИ!!!!!! ?????????
  8. И хора престанете да спорите кой мотор е по добър аз съм се спрял на този помолих за съвети а не за дебати относно за или против ТДИ Не колега не търся кола за 4-5к не си прави погрешни изводи !!!
  9. Господа !!! Имал съм честа да карам така наричания от вас ДУШЕГУБ като служебна кола и съм нямал особени проблеми, колата беше същата година Ауди А6 За 4год помпата,турбото или разпределителните валове не са дали фира. Имам притеснения само за въздушното окачване понеже не съм запознат с него, не зная какви са признаците по които да разпозная проблемите с него. За това моля за конкретни съвети от хора които карат такава кола или са майстори по окачването на Allroad
  10. Благодаря !!! надявам се следващия месец да се похваля с нова придобивка (мечта)
  11. Здравейте колеги. От доста време искам да си купя Ауди allroad 2.5 TDI 2004г с ръчни скорости, и най сетне момента дойде така че моля за съвети къде и какво да гледам за да не ме били главата след това. Моля бъдете изчерпателни !!! БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО
  12. Здравейте колеги от доста време се каня да си купя Ауди allroad 2.5 tdi с ръчни скорости . Моля за съвети къде и какво да гледам за да не си блъскам главата след това. благодаря предварително!!!
×
×
  • Create New...