Jump to content

i.rusev85

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди а6 1.9 TDI 1999

Персонална информация

  • Локация
    Варна & Сливен

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

i.rusev85's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. с дигитален часовник съм колата е от края на 99-та година. Благодаря за консултациите остава да си намеря подходящ километраж и човек който да настрои нещата.
  2. Има ли значение кубатурата на колата донор и годната на производство? Също така ако препоръчате къде във Варна могат да ми обучат имобилайзера и самото табло ще съм благодарен!
  3. Здравейте колеги! Вкарах се в доста голяма беля май.Миналата година си взех колата и направих текущите ремонти. Единият от които беше смяна на fis дисплея. Като гледах в GSM сервиза разпояването и запояването не ми се сториха сложни. Но на практика след една година китайския фис започна да прекъсва ту работеше, ту не. По познатата процедура си поръчах нов фис от китайците и като дойде се престраших да си го сменя сам. Резултата е плачевен - отлепиха се няколко писти на платката на таблото и почти всички светодиоди мигат (мигат дори подсветките на бутоните на климатроника, бутоните за прозорците, абе като в дискотека е в колата). Колата е ауди А6 C5 1,9TDI 110к.с. AFN мотора 99-та година. километража е Jaeger с номер 4B0920931K Въпросите ми са: 1.Има ли значение от каква кола ще взема друго табло 2. Може ли да се препрограмира новото табло да работи със стария ключ (заради имобилайзера) 3. Има ли колега от Варна който да е правил това препрограмиране или трябва да ходя до София
  4. Каква е цената на фаровете и hella ли са? Също така от фейс лифта стават ли за c5 1999г.
×
×
  • Create New...