Jump to content

MirM

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Volvo

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

MirM's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. MirM

    Q5 2.0TDI(190к.с.) или 3.0TDI(258к.с.)

    Привет, колега. Да, качих се, но на 2.0TDI по няколко причини и съм доволен. Успях да усетя разликата между двата мотора, но при моето предимно градско шофиране нямаше смисъл от големия мотор. Той си иска предимно шофиране на дълъг път, където могат да се усетят най-добре предимствата му. За момента средният ми разход е 8.5, но при моето основно градско шофиране мисля, че е напълно нормално. Иначе при 2.0 винаги може да се прибегне до динамичния режим, за който споменаваш, което наистина променя динамиката и човек аха да си помисли, че кара 3.0 :-))))))))
  2. MirM

    Q5 2.0TDI(190к.с.) или 3.0TDI(258к.с.)

    Ами помисли малко- 3.0 272к.с., Q7 с тегло минимум 2.5т. и градско 6.2 Не се вързват нещата, нали?
  3. MirM

    Q5 2.0TDI(190к.с.) или 3.0TDI(258к.с.)

    Е това твоят колега ако може в този форум да обясни как е възможно, ще бъде интересно да прочетем всички :-) Е много е 4-5/100.... :-)))))))
  4. MirM

    Q5 2.0TDI(190к.с.) или 3.0TDI(258к.с.)

    Здравей. Да, едно предимно градско шофиране си е фактор в случая. Виждам, че ти караш големия двигател. Какви са твоите впечатления от него и какъв е средният му разход в и извън града? Питам за впечатленията, защото не съм го карал само него. Относно стария и новия модел- старият е с предимството, че по него вече като цяло всичко е изчистено с годините, но от друга страна започва да си личи особено по интериора, че му минава времето. Новият със сигурност ще предлага повече и като дизайн, и като технологии, но нещото, което на мен не ми харесва, е че ще се сглобява в Мексико. Та ще видим :-)
  5. Здравейте, колеги. Бихте ли могли да споделите опита си с въпросните два дизелови двигателя? Какво бихте ме посъветвали, при положение че карам предимно градско? Как стои въпросът с разхода, макар че тук нещата са доста субективни, предполагам? И още нещо- нов последен фейслифт на сегашния Q5 или да изчакам новия модел? :-) Благодаря ви предварително и поздрави!
  6. MirM

    Ново Audi Q5

    Привет и честито! Може ли за малко информация относно автомобила цялостно като впечатления до момента? Предполагам, че караш двигателя със 190к.с. Мерси много и поздрави!
×
×
  • Create New...