Jump to content

Vixbg

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    none

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Vixbg's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Много Благодаря!! Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Сори, не съм те разбрал. Можеш ли да поясниш кой или къде е ( @raino. ) (тъп въпрос, ама..)
  3. Много ти благодаря за мнението. Като цяло за сега остават въпросите - цената и дали е нормнална (имайки предвид газовата в пакета). Къде или кой би могъл да я види. Къде да я закарам да я закачат на квото може да видят Мерси предварително.
  4. Онази, която гледах, като че ли беше по-тиха и се чуваше само това ситното цъкане, нямаше това по-металическото тракане, което се чува тук на видеото. Тази на видеото проблемна ли е ?
  5. Здравейте, Исках да попитам за мнение относно една кола, на която попаднах и ми хареса прекалено много. Ще сложа линк към офертата, която намерих след като гледах колата на живо. Става дума за 2005та Ауди 3.2 FSI с сложена вече газова уретба. (s-line quatro) http://www.mobile.bg/11458326739171112; http://www.cars.bg/c1591162 (да на Горубляне е ) Колата има много приятен тъмно лилав отенък в цвета. Интериора беше много запазен. На външен вид се намираха миниатюрни забележки, с които мога да живея. Мотора работеше равномерно и при натискане на педала за газта, реаргираше мигновенно. Не усетих никаква промяна на работата му при смяна от газ на бензин или обратното. Климатика заработи мигновенно. Всички електрически екстри и работеха (шибидах, огледала и т.н.) Сега притесненията ми.. Не съм карал Ауди. Не съм разбирач на коли. Направи ми впечатление, че при вдигнат капак, когато колата запали се чуваха по-ясно изразени цъкания..(не нзам дали са инжектори, клапани или нещо друго, но бензиновите имат едно цъкане, което тук беше по-изразено. Не съм чувал друг такъв мотор, за да сравня.) Когато колата поработи 15тина минути, като че ли бяха малко по-притъпени на звук (вдигнах капака 2ри път). Насочиха ме да имам предвид дали не е свързано с веригите. Намам идея. Притеснява ме, че колата на място е с една цена, в мобиле е с друга, а в Карс.бг е с трета. Датата на производство същи се мени от Април 2005 до Август 2005. Ако имате съвет или някой я е гледал тази конкретната, ще се радвам ако споделите. Като цяло, бихте ли ме насочили към тема, която мога да прочета за този мотор на газ. Какво друго би било важно да гледам на тази коля? Дали някой разбирач би се навил да я види с мен (ще му платя). Къде мога да я закарам на диагностика преди да я купя? Порше българия? Благодаря предварително. Виктор.
×
×
  • Create New...