Jump to content

ibrainedmydmg

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 1.8 T/b6

Персонална информация

  • Локация
    София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

ibrainedmydmg's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Като я карам на бензин след ден, два чека се чисти сам, значи е от газта, та мисълта ми е имате ли някакви контакти на добър газаджия в София? благодаря! дай координати на тези добри хорица, които са ти изчистили грешката с чека и сондите, ако са в София де. Телефон ако имаш или някакъв адрес.
  2. Помпата е на 20 000, филтъра с маслото на 7000км, за толкова време според мен е мал шанса да са дали фира, колата се кара само със 100 октана от както я имам, но се кара предимно на гас.. Има ли вероятност да е от маслото на хидравликата, тъй като срещнах някъде във форума подобно нещо, че въздейства на катализатора или нещо от сорта, нещо не ми се връзват двете :| Имам теч на хидравлично масло и това, което ми предложиха не ме укоражава, че е правилното за тази кола, въпреки че го взех и долях... някакво универсално за ауди и vw..
  3. Здравейте, имам същия проблем, колата е A4 B6 1.8 T 2001 , смених първата сонда, но ми свети чека и излиза бедна смес, след като светне чека турбото все едно го няма и колата не ще да върви, както трябва. като се изчисти грешката всичко се връща от начало с вървежа и няма проблеми точно 2-3 дни и после старата песен на нов глас. Малко неща останаха несменени по тази кола, чудно ми е възможно ли е да е от свещите, защото пали от 5-6тия път, като съм с нов акомулатор BOSCH. Благодаря предварително ! ПП: колата е с газов инжекцион и код на двигателя AVJ, свещите са сменени преди 7000 км
  4. Здравейте, да направя сефтето по една не толкова хубава тема, аудака е в бокса и двигателя е на свален, търся бутало за втория цилиндър, но майстора твърди, че е някакво неоткриваемо, защото било със скосени уши. Модел на автомобила: Audi a4 b6 1.8T с газ инж, 2001г. код на мотора е AVJ. Буталото е с номер 81p32 с диаметър на цилиндъра 81мм. Въпроса ми е, ще стане ли бутало от друго ауди и ако е съвместимо да ме насочите към кой модел и вид двигател. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...