Jump to content

Семо

Members
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди А6 4F

Персонална информация

  • Локация
    Габрово

Последни посетители

1056 профилни разглеждания

Семо's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги мисля да си взема а6 след 2014 та година. Въпроса ми е 2.0 тди проблемен двигател ли е мисля че 150 коня са малко за това купе. Понеже съм си харесал един екземпляр но е 2.0 тди 150 коня.Някой запознат да сподели мнение. Благодаря.
  2. Семо

    Смяна верига

    Къде ги смени колега. 2200 е добра цена. На мен ми казаха 3000 всичко с оригинални части.
  3. Семо

    Смяна верига

    Здравейте колеги . Извинявам се ако темата е отваряна но имам питанка. Може ли да ми кажете читав майстор за смяна на вериги и обтегачи в района на Хасково или Стара Загора. И колко излиза всичко с оригинални части и труд. Предварително благодаря!
  4. Семо

    Джанти 19 ки

    300 евра. Продавача не разбира ни от коли ни от джанти. Пита ме какво е това ет и J . Викам му кажи ми параметрите на джантата снима ми гумата. Това са джантите в събота ще ходя на оглед
  5. Семо

    Джанти 19 ки

    А какво Ет са колега.
  6. Семо

    Джанти 19 ки

    Аз ще ги взема колега но ме притеснява че са тесни 8 J и приятел ми каза че ще опират ако сложа по широки гуми от 225 това ме спира. Иначе са хубави с гуми и цената е оферта
  7. Семо

    Джанти 19 ки

    Благодаря на отзовалите се. Ще търся други джанти.
  8. Семо

    Джанти 19 ки

    Здравейте колеги . Извинявам се ако темата е отваряна но имам питанка никъде не намирам отговори. Харесах си джанти 19 ки 8J et 30 с гуми 235/35/19 на много добра цена. Колата ми е със спортно окачване та питанката е ще опират ли някъде с това 8J че един приятел вика че може да опират с гуми по широки от 225. Ще съм много благодарен ако някой по запознат ми каже какво е положението.Благодаря Това са джантите.
  9. Вече ги поръчах колеги. Очаквам най късно до четвъртък да пристигнат като покарам с тях ще споделя как се държат на пътя.
  10. Здравейте колеги. Понеже ще купувам летни гуми съм се спрял на тези от снимката. Някой ако е карал с такива да даде мнение. Благодарско
  11. Аз съм с Continental Conticontact 245-40-18. Много съм доволен много добре се държат на пътя и не са шумни. Силно ги препоръчвам.
  12. Семо

    Снимки на А6 4F

    Моята красавица с нови джанти и зимни гуми.
  13. Ето го маркучето снимал съм къде се скъса при мен. Впоследствие босето замина.
  14. Благодаря колега. ще го оправя след 2-3 седмици. Че тук от Ауди ми записват час за след нова година.
  15. Колега скоро и аз имах същия проблем. Отидох заредих 10-15 литра нафта и се оправи.
×
×
  • Create New...