Jump to content

mariansto

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a6 c5

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

mariansto's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. имам пълно доверие на човека който я гледа и прави всичките интервенций. незнам какво бара и какво оправя, но колата сега върви като за 180 коня , както си трябва. и под бара имам предвид с лаптопа е колата по време на движение, кара ме два пъти да спирам и да тръгвам и да я цедя с газ до ламарините и през цялото време ровичка нещо по лаптопа.
  2. благодаря на всички за помощта,мненията и идеите...колата е готова намерих си проблема без компютри, делфинчета и прочие, но обмислям варианта с кабела де, благодаря за колегите за идеята. Оказа се едно скапано пластмасово троиниче(тетка), спукало се и като го барнах се раздроби....та това тройниче беше за вакума, който дава информация на клапана на турбото....та го сменихме в един сервиз в Бургас (незнам дали мога да му кажа името да не е реклама нещо)...и в движение закачена показа клапан на турбото, изчистиха грешката и ми барна нещо геометрията на колата, понеже не била както трябва. сега е като самолет, не дава да я барнеш. БЛАГОДАРЯ пак на всички!!!
  3. Разбрах те ясно....въпроса е, че тук няма как и кой да направи това което казваш...чудя се сега направо да я дотъркалям до ауди в Бургас и там да кажат какво е.....само се чудя дали няма да дам едни 70-80 лева и пак това да ми кажат. Това което забелязах днес е, че всичките дюзи са като излезли от магазина с изключение на тази която ми дава като умна...тя на нищо не приличаше.омасляна една такава черна
  4. Ами изключихме я и същата работа, дава само тази грешка. Нищо друго. И в движение при забиването пак само нея. Дава я на късо и неможе да се изтрие.
  5. Така грешка 00542...умна дюза. На вагком това излиза.
  6. Благодаря на всички за информацията, обмислям тея дни да я измъча до Бургас да я прегледат! И ще пиша.
  7. първата диагностика беше някво делфинче, което изобщо не успя да намери двигателя, а втората не знам, понеже не ме пуснаха да вляза в сервиза (да не изцапам сигурно) във вторник вечерта ще мога да я закача на вагком (нов съм и може да бъркам името, за което се извинявам) но не ме свърта, а сервизите ни тук са трагедия, обиколих 5 докато ми сменят езика на дисплея...да не коментирам за друго. като петия беше в Бургас да уточня, за 2 минути...та вторник този същия ще я гледа.
  8. на компютъра не изкарва никаква грешка в кутията, а и си превключва много плавно. ако не подавам много газ си изрежда скоростите, но като настъпя газта малко повече за да ускори по-бързо и стига до трета и до там. усещането е все едно няма нафта, колата не реагира на педала на газта.
  9. Здравейте, появи ми се много странен проблем, колата забива на 3000 оборота на трета и оборотите почват да падат и връща предавките при натиснат педал на гаста, на първа и втора се изрязва и на трета до 3000 набира. при гасене и палене се оправя и пак до 3-та и въпросните 3000 оборота. пробвах да ги превключвам ръчно при 2500 оборота и няма ядове, включи си четвърта и пета и си върви колата. направи ми впечатление също, че при палене не ми светва чек лампата на мотора, предполагам изкормена заради незнаен засега проблем (не съм обръщал внимание преди дали я е имало). но общо взето на 3000 оборота на трета влиза е сервизен режим ми се струва и забива муцуната и не иска да върви. след закачане на компютър ми казаха, че била за смяна умната дюза (само това показвала), но ми се струва много странно от това да е проблема. ако някой е имал подобен проблем, много ще се радвам да сподели от какво е
×
×
  • Create New...