Jump to content

Angel Sevriev

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Персонална информация

  • Локация
    Burgas

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Angel Sevriev's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колега колата е в идеално състояние. Не пуши не тракат вериги не тресе кутия всичко е наред. Има за смяна 1 тампон и за рециклиране 1 бр фар. Което не са повече от 300 лв. Километрите са на 100% реални .
  2. Цена 13800 лв. Година 2007 Реален пробег - 450 000 км Екстри : БЕЗОПАСНОСТGPS система за проследяванеАвтоматичен контрол на стабилносттаАдаптивни предни светлиниАнтиблокираща системаВъздушни възглавници - ЗадниВъздушни възглавници - ПредниВъздушни възглавници - СтраничниЕлектронна програма за стабилизиранеКонтрол на налягането на гумитеПарктроникСистема ISOFIXСистема за защита от пробуксуване КОМФОРТBluetooth \ handsfree системаDVD, TVSteptronic, TiptronicАдаптивно въздушно окачванеБордкомпютърДатчик за светлинаЕл. ОгледалаЕл. СтъклаЕл. регулиране на окачванетоЕл. регулиране на седалкитеЕл. усилвател на воланаКлиматроникМултифункционален воланНавигацияОтопление на воланаПечкаПодгряване на седалкитеРегулиране на воланаСензор за дъждСерво усилвател на воланаСистема за измиване на фароветеСистема за контрол на скоростта (автопилот)Стерео уредбаФилтър за твърди частициХладилна жабка ДРУГИ4x4ЛизингНапълно обслуженС регистрация ЕКСТЕРИОР4(5) ВратиКсенонови фаровеЛети джантиМеталикХалогенни фарове ЗАЩИТААлармаИмобилайзерКаскоЦентрално заключване ИНТЕРИОРКожен салон
  3. Автомобилът е цялостно обслужен (масло и филтри на двигател и кутия), сменени дискове и накладки в идеално техническо състояние.Валидни:винетка,каско,Г.О.Има и 4 зимни гуми Michelin на 5000 км (1 година) които се продават отделно на цена 500 лв.Един собственик.
  4. Здравейте колеги, Имам често срещаният проблем с хидротрансформатора. Въпроса ми е следният: Има ли разлика в хидрото от 2.7 tdi quattro и 3.0 tdi quattro ? Благодаря Ви предварително и се извинявам ако вече е имало такава тема . Хубава вечер
  5. Благодаря за информацията ,но ако може някои малко по - подробно да ми опише за какво става на въпрос ще съм много благодарен ,а също така това обслужване за което си писал колега , за сервиз на AUDI ли става въпрос ?
  6. Здравейте колеги. Извинявам се ако вече има подобна създадена тема (която всъщност намерих,но е от 2010 г, ) ,но съм се спрял на този модел автомобил с тези екстри и този двигател (Audi 2.7 tdi quattro automatic 180 коня). Бих Ви помолил да ми споделите настоящите цени за обслужването на този автомобил. Интересува ме също как стои въпроса с дюзите и турбото ,също така и как се държи скоростната кутия и нужно ли и е обслужване и какво струва. Ще Ви бъда много благодарен за информацията защото съм се насочил към този автомобил но искам да знам с какво се захващам . Хубав ден на всички !
×
×
  • Create New...