Jump to content

PETKOV

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    n/a

Персонална информация

  • Локация
    Габрово

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

PETKOV's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. PETKOV

    Б8 на газ

    Здравейте, Кой е най-подходящият и безпроблемен двигател за слагането на газов инжекцион? Благодаря!
  2. Само за колата. Предвидени са 800-1000 лв. за газова уредба, 650-750 лв. за каско, 500-700 лв. за смяна на масло, ремъци, ролки и т.н., всичко, което се сменя при покупка на автомобил втора употреба. И някакви по-къси парички за застраховка, прегледи, някой дребен ремонт и др.
  3. Защо така всички скочихте? Остава варианта някой колега от форума, ако е съгласен естествено срещу заплащане да дойде с мен на оглед. Взимам Ви от адрес и Ви връщам на адрес. Ако има желаещи - ЛС.
  4. Мнението и диагностиката на авто сервиз непосредствено преди покупката явно няма да е достатъчно?
  5. Здравейте колеги, Ще бъде първи автомобил. А4 B7. Насочил съм се към марката и модела единствено заради визията (много ми харесват )и бюджета от 14-16k лв. Какво мислите за тези: 1. mobile.bg 2. mobile.bg А за тези: 1. mobile.de 2. mobile.de За немските - имам предвид всички разходи, докато пристигне в България, но ме съблазняват коментарите по форумите, че втора употреба автомобилите в Германия и продавани от къща/салон били с добра инспекция, предвидени за "немеца", Accident-free, 6-тина месеца гаранция и нулев шанс за връщане на километрите. Държа да е бензин, тъй като се очертава да пътувам сравнително често и мисля да сложа газова уредба, ако е възможно в същност. Всякакви мнения, препоръки и съвети са оценени, други разновидности и обяви! P.S. Не знам какво е quattro,TFSI, турбо, тип-троник, мултитроник и не разбирам от мощности и обеми на двигателя. Всъщност теоретично разбирам, но толкова.
×
×
  • Create New...