Jump to content

skindrawer

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    VW

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Ямбол/София

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

skindrawer's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Някой случайно да е ходил на оглед за тази кола - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11488306552742721&slink=26l97w ? На мен ми изглежда доста добре, но още не съм звънял за седалките и затова реших първо да попитам.
  2. @Passi - човека си каза, че ще и оправи "check-a" и ще я пусне за много повече Интересно ми е дали някой е ходил да я гледа след като я пуснаха отново и да сподели дали проблемите си стоят пак... @tonko2.0T - точно на тази обява се точа в момента, но ще трябва да си поискам снимка на седалките, защото изглежда доста подозрително
  3. @tonko2.0T - за момента не. Като цяло нещо което мога да вкарам на пътя и да ми бръкне най-много до 10 000 и да не е по старо от 2003. Вероятно изискванията ми са много... Падам си повече по спортните изпълнения и тази беше точно такава вътре, а и знам, че с такива салони са скъпички. Надявам се да ме огрее скоро нещо подобно, но в по-добро техническо състояние
  4. Обърнах повече внимание, понеже ще е първата ми колица, но ако нямаше технически забележки щях да я взема...
  5. Не беше проблема в даването, а в качеството.
  6. @robobug - Пловдив, ул. Голямоконарско шосе 1 (Джи Джи Ауто) Направо иди и си прецени преди да пусне пак обявата.
  7. Днес бях на оглед на въпросната кола... Има външни козметични забелжки и на доста места се очаква да избие ръждичката. Предницата от ляво е правена. По интериора също имаше доста забелжки, като нямаше място където да не е изтърката или олющена, но самите седалки са в идеално състояние. При запалването на колата веднага се забеляза средно гърне(или катализатор не съм сигурен) и си тракаше като дизелче. Направих едно завойче с нея, за да я усетя и отзад от аспусите се изля(вероятно конденз и сажди), но не съм сигурен, защото като бърках не беше като от масло. Като вървеж беше добре. От всичко най-много се ядосах на продавача, който не искаше да свали по сериозно и така крайната цена остана 7000, но според мен беше с твърде много забележки и едни 6500 по биха и подхождали. Забравих да спомена, че на таблото check engine постоянно светеше и нямаше как да я видя в сервиз понеже затваряха, а това доста ме притесни. Гледахме я 7 човека и в крайна сметка никой не се престраши да даде тези пари при тези забележки, а продавача накрая се изнерви и каза ще махна обявата и като оправя check engine ще я пусна за много повече "Колата била с рядък двигател и нямала аналог на пазара"
  8. @MARTO7007 - и на мен ми е странно, че е с 5 скорости, но не знам дали това не е нормално за Б6 и чак в Б7 да са с 6 степенна.
  9. Здравейте, Надявам се да съм сложил темата на правилното място! Обмислям да закупя Audi B6 1.8Т 163hp и по-точно колата от следната обява: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11487926778279120 Интересувам се колко е читав този мотор и още повече във варианта "Quattro". Струва ми се, че цената е доста добра и мисля още утре да отида на оглед. Обмислям варианта и да се газифицира и за това също ми е нужна информация дали има проблеми. Благодаря предварително на всички!
  10. Здравейте, От известно време усилено си търся Audi A4 B6 и във връзка с това реших да поразпитам тук за надеждността на самата кола и двигателите. Ориентирал съм се към няколко мотора: 1.8T 150hp / 1.8T 163hp / 1.9TDI 131hp - като цяло се целя в икономични и съответно доставящи една нормална динамика двигатели. Клоня по скоро към бензинов агрегат, който със сигурност ще е газифицира. Търся информация отностно надеждност, разход, обслужване т.н. Около мен няма човек, който да кара такава кола и затова много разчитам на вашите коментари. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...