Jump to content

KnightRider

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно KnightRider

  • Рожден ден 29.05.1997

Друго

  • Kaра
    Audi b4 2.0 ABT

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Варна

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

KnightRider's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. И двете работят в този студ не е работа да се прави нещо :/
  2. След смяната му колата не вървеше както трябвя след това се зацепи както трябва. Само центровката трябва да намеря къде има във Варна.
  3. Здравейте, преди няколко седмици свалях таблото на колата за претапициране на клапите. Всичко завърши успешно, но клаксона може да свири само като завивам. Аварийните работеха тогава ала преди два дена почна при включване на аварийните да свети само десен мигач, малко след това даже и той спря и почна да се чува жужене/бучене зад таблото когато ги включа. Мигачите си работят без проблем.
  4. Синия датчик ако можеш да си замериш. Газовото настроено ли е както трябва?
  5. Моята обаче не е настроена добре, понякога като и дам газ не иска да тръгне. И ме дразни много като пускам газта и се лашка и придърпва.
  6. Благодаря за съветите! Колата ще си я взема от газаджия в края на другата седмица, след това ще обърна внимание на дюзата. Вакумите са пушка Даже са сменени маркучетата.
  7. Съмняваме да не е от дюзата, защото пръска на капчици.
  8. Забравих да спомена, че ауспиха си препуква
  9. Е аз газово ще и сложа и мисля да и дам дюзата за почистване, защото старият собственик не я е карал към две години и заради това може да пръска капчици.
  10. Заскох я по второят начин знам, че не хубаво. Ем аз я имам от лятото и наскоро реших да я засека защото много често я водех на бензионостанцията
  11. Колата ми гори 20/100 бензин, няма газово (ще и се слага след седмица две). Ходих на диагностика показа датчик на хол, но колата не беше запалена и заради това може би. Колата работи много добре и държи обороти без да трепва, а като е топла пали от ряз. Проверен е температурен датчик, ламбда работят добре. Подгрева на моното или колектора (не знам как се води) не работеше, но сменихме релето и сега работи, въръяхме делкото леко (имаше леки отклонения) но разхода е същия, дюзата на моното обаче пръска на капчици а знам, че трябва да пръска мъгла, възможно ли е да е от нея. Сменен и е тампона под моното
×
×
  • Create New...